POSEBNA OBAVIJEST - COVID 19

RADNO VRIJEME POSLOVNICE

Poštovani putnici i klijenti, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te organiziramo rad poslovnice kroz rad djelatnika od kuće pa će poslovnica agencije Toptours na adresi Aleja Lipa 1d biti zatvorena za fizičke posjete do obustave odluke Stožera.

Dostupni smo putem e-maila info@toptours.com.hr  od ponedjeljka do petka od 9:00-15:00

Preporučujemo da sve vaše upite uputite pismeno na e-mail info@toptours.com.hr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku, a upite rješavamo po prioritetu (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet). Sve obavijesti oko polazaka ćemo uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane organizatora putovanja.

Za sva putovanja zaključno s polascima do uključivo 28.04.2020. već smo poslali svim putnicima obavijest (na e-mail) i svima koji su uplatili putovanje do tog datuma polaska omogućili zamjenu uplate za putovanje s poklon bonom (u istoj vrijednosti uplate) koji vrijedi godinu dana ili da mogu izabrati kasniji datum putovanja za isto putovanje.
Za putovanja s polascima 29.04.2020. i kasnije, obavijesti ćemo slati na vrijeme u narednim terminima, a sve u skladu s novim informacijama i uz praćenje stanja oko aktualne situacije. Nije potrebno slati dodatne upite za ista putovanja jer ćete na vrijeme biti obaviješteni o mogućnostima.

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje. Ljubazno molimo da sva Vaša pitanja uputite pismeno na e-mail: info@toptours.com.hrr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Daljnje obavijesti oko promjene načina rada poslovnice i radnog vremena bit će dostupne putem Facebooka i web stranice www.toptours.com.hr

Srdačan pozdrav,
Toptours