ADVENT: GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER - jednodnevni izlet

s posjetom tvornici čokolade Zotter

Cijena na upit

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati iz Zagreba - točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti.

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Graza. Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ''MURINSEL''na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu.Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG - TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM - najromantičnijom ulicom u gradu.  Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor.

U popodnevnim satima polazak prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornica Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa... Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami.

Nakon posjeta tvornici čokolade povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima. 


Cijena uključuje:

  • Vožnja autobusom prema programu
  • Sve razglede prema programu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter - doplata i prijava u agenciji prije polaska na izlet (odrasli: 130 kn, djeca 4-5 godina: 45 kn, djeca 6 – 10 godina:85 kn omladina 11 – 17 g.: 110 kn)
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

 

Odgovorni organizator: TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP