MILANO, VERONA I PADOVA – 2 dana autobusom

Termini putovanja: 04.01. | 15.02.

 Bili smo u Milanu bezbroj puta i još uvijek nam nije dosadio 

Autobusom iz Zagreba, Karlovca, Rijeke!

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
04.01.2020.
Odlazak
05.01.2020.
Cijena
FM690.00kn 790.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
15.02.2020.
Odlazak
16.02.2020.
Cijena
FM690.00kn 850.00kn
Kupovina
Kupi

Program  putovanja: 

1.dan ZAGREB/RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba u 01:00 sati - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku odlazimo u razgled koji započinjemo od Milanske katedrale ili skraćeno DUOMO, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena je od bijelog mramora, a njezina čipkasta vanjština ostavlja nezaboravan dojam. Slijedi nam milanska SCALA, simbol Milana CASTELLO SFORZA, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. Godine. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, koja uz Medicije, Este ili Scaligerije čine poznate Signorie, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Smještaj u hotel. Noćenje. 
 
2.dan MILANO - VERONA – PADOVA -  RIJEKA/ZAGREB

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do VERONE -  slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Razgled grada: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, CRKVA SV. LEOPOLDA MANDIĆA, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima. 
 


First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u okolici Milana u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja sa doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja 
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

 

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja 
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode 
 • (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišna pristojba 1,5-4 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
 • doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn,
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Odgovorni organizator: TOPTOURS