VOJVODINA, NOVI SAD I VINARIJA BOGDAN - 2 dana autobusom

Termini putovanja: 25.09. | 23.10.

Putovanje Vojvodina, Novi sad, 2 dana autobusom
Vrijednost više: UKLJUČEN OBILAZAK VINARIJE BOGDAN, VINSKA PROBA (3 VRSTE VINA)

Strani državljani mogu ući u Republiku Srbiju pod uvjetom da posjeduju jedan od sljedećih dokumenata:

- Negativni RT-PCR test na prisutnost virusa SARS-CoV-2  ne stariji od 48 sati od datuma izdavanja.
- Potvrda o cjelovitom cijepljenju koju je izdala Republika Srbija, odnosno strana država s kojom je Republika Srbija sklopila sporazum o priznavanju cijepljenja ili za koje postoji de facto uzajamnost u cijepljenju priznavanjem (Hrvatska).
- Potvrda o bolesti COVID-19 - potvrda ili druga javna isprava kojom se navodi da je imatelj isprave obolio od bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2, odnosno da je osobi dijagnosticiran virus SARS-CoV-2, pod uvjetom da prvi test ne može proći kraće od 14 dana, niti dulje od šest mjeseci, a izdao ga je Zavod za javno zdravstvo osnovan za teritorij Republike Srbije, odnosno nadležno tijelo države s kojom Republika Srbija ima zaključili sporazum ili de facto uzajamnost o priznavanju takvih dokumenata.

Maloljetnicima do 15 godina dozvoljen je ulazak u Republiku Srbiju bez karantene, odnosno potvrde negativnog testa na prisutnost virusa SARS-CoV-2 ako putuju u pratnji članova uže obitelji koji ispunjavaju uvjet za ulazak u zemlju bez karantene.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Srbiju na službenim stranicama MVEP-a. 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
25.09.2021.
Odlazak
26.09.2021.
Cijena
FM650.00kn 720.00kn
Dolazak
23.10.2021.
Odlazak
24.10.2021.
Cijena
FM650.00kn 720.00kn

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN ZAGREB – NOVI SAD
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb u 06:00h, vožnja do Novog Sada uz usputna stajanja. Po dolasku u Novi Sad organizirani razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo Petrovaradinsku tvrđavu, takozvani „Gibraltar na Dunavu”, čiji je kamen temeljac postavljen u 17. stoljeću, a gradnja je trajala punih 88 godina. Ovo remek-djelo vojne arhitekture s kojeg se pruža predivan pogled na Dunav i Novi Sad, ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine na uzvišenju koja dominira okolinom. U nastavku obilaska Novog Sada razgledat ćemo uže središte grada, uključujući: Dunavsku ulicu i park, neogotičku rimokatoličku katedralu, Vladičanski dvor, Gradsku kuću i drugo. Slobodno vrijeme za kavu ili osvježenje ili shopping. Smještaj u hotel. Predlažemo večeru uz tamburaše u blizini hotela. Nakon večere predlažemo odlazak u bogati noćni život Novog Sada. Noćenje.

2.DAN NOVI SAD – SUBOTICA – PALIĆKO JEZERO – VINARIJA BOGDAN – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Subotici. Po dolasku organizirani razgled grada u pratnji vodiča. Subotica, najsjeverniji grad Srbije i drugo najveće urbano naselje Vojvodine proteže se između Dunava i Tise i tradicionalno je bačko središte većinske mađarske zajednice. Za razliku od mnogih europskih gradova, Suboticom ne dominira velebna katedrala ili impozantna crkva nego Gradska kuća, remek-djelo mađarske secesije. U neposrednoj blizini nalaze se zgrade Nacionalnog kazališta i neobarokne Gradske biblioteke te spomenik caru Nenadu Jovanu, povijesnom utemeljitelju Vojvodine. Posjet gradu završava obilaskom drugog najvećeg trga, Trga sv. Terezije. Na trgu se nalazi barokna katedrala sa zvonicima visokim 64m, a kraj nje je Spomenik žrtvama fašizma, najveći spomenik u Subotici. Vožnja oko Palićkog jezera koje je zbog svoje geološkoekološke vrijednosti proglašeno zaštićenim parkom prirode i sadrži 19 vrsta riba te čak 207 vrsta ptica, od kojih se 50-ak nalazi na svjetskom i europskom popisu ugroženih vrsta. Kao jedno od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini, Palićko jezero, sa svojim termalnim vodama, pješčanim plažama i raskošnom „Belle-Époque” arhitekturom, uistinu pruža mnogo, stoga nije ni čudo da je nekoć bilo mondeno odredište europske aristokracije i brojnih drugih imućnih uglednika. Slijedi odlazak u Vinariju Bogdan koja objedinjuje specifičnost i tradiciju palićkog vinogorja s 2 dana 25.09.2021. 23.10.2021. od650 kn Garantirano najsuvremenijom francuskom tehnologijom, a nosi ime po poznatom vojvođanskom pjevaču starogradskih pjesama, gospodinu Zvonku Bogdanu. Obilazak vinarije uz vinsku probu. U nastavku predlažemo ručak na autohtonom seoskom domaćinstvu – Salašu. Povratak prema Zagrebu, dolazak u večernjim satima

 


 

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom visoke kategorije prema programu noćenje u hotelu VIGOR ili sl. u Novom Sadu na bazi usluge
 • noćenje s doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
 • pratitelja putovanja iz Zagreba tijekom cijelog puta
 • Obilazak vinograda i vinarije UZ VINSKU PROBU (konzumacija 3 vrste vina)
 • usluge vođenja lokalnih vodiča (Novi Sad i Subotica)
 • organizacija putovanja i jamčevno osiguranje

 

DOPLATE I POPUSTI: Fakultativna ponuda (plaćanje prilikom uplate aranžmana):

 • Bogati ručak na Salašu– 150 kn
 • Večera uz tamburaše - 120 kn 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

 

 

INFORMACIJE:
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju.  Završno pismo i raspored sjedala u busu šaljemo mailom  2 dana prije putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.   
Šifra aranžmana:2021MNDT Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.