MILANO CITY BREAK - 3 dana zrakoplovom

Cijena na upit

1. dan: ZAGREB – MILANO

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod poslovnice Tiska u 16:00h. Podjela putne dokumentacije te let za Milano u 17:50h. Po slijetanju u Milano u 19:25h transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i odlazak javnim gradskim prijevozom i pješice na orijentacijsku šetnju gradom. Slobodno vrijeme za večeru te svakako predlažemo da u nastavku istražite bogat noćni život  prijestolnice Lombardije. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: MILANO

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja na razgled grada: dvorac obitelji Sforza, katedrala Duomo di Milano, galerija Vittorio Emanuele, kazalište La Scala. Šetnja najpoznatijom shopping zonom tzv. „Pravokutnik mode“ koji je opasan s četiri glavne modne ulice – Via Montenapoleone, Via Alessandro Manzoni, Via della Spiga i Corso Venezia. Kupnja u tim ulicama zahtijeva nešto veće financijske izdatke, ali uvijek možete proviriti u DMagazine Outlet u ulici Via Manzoni, ili jednostavno uživati u tzv. window shoppingu. Slobodno vrijeme za ručak i  shopping. Nakon pauze preporučamo posjet galeriji Pinacoteca Ambrosiana, dok je alternativa modno opsjednutom centru grada četvrt Navigli kao najživlje mjesto za izlazak s puno kafića, pizzerija, vintage trgovina i galerija. Svakako je opcija i posjeta crkve S. Maria delle Grazie, bazilike u kojoj se nalazi poznata Leonardova „Posljednja večera“ (preporučamo unaprijed online kupovinu ulaznice). Ljubiteljima nogometa,najvažnije sporedne stvari na svijetu, svakako preporučamo posjet stadionu „San Siro“. Navečer savjetujemo da uz aperol uživate u ambijentu gradske vreve. Individualan  povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: MILANO –  FAKULTATIVNI IZLET LAGO MAGGIORE – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo fakultativni izlet na Boromejske otoke na Lago Maggiore. Odlazak do prekrasnog jezera Lago Maggiore te posjet gradiću Stresi – mondenom ljetovalištu bujne vegetacije odakle brodićem obilazimo Boromejske otoke Isola Bella s Boromejskom palačom i jedinstvenim vrtovima talijanskog stila, kao i Isolu dei Pescatori gdje preporučamo ručak u jednom od tradicionalnih ribarskih restorana… Povratak u Milano. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom. Za sve koji ostaju u Milanu predlažemo odlazak na izložbu posvećenu Leonardu da Vinciju i 500-godišnjici njegove smrti te nakon toga upijanje posljednjih dojmova grada uz ručak. Transfer do zračne luke. Polazak zrakoplova u 20:20h te slijetanje u Zagreb u 21:25h.


First minute cijena aranžmana u dvokrevetnoj sobi po osobi: 1.790 kn

Redovna cijena aranžmana u dvokrevetnoj sobi po osobi: 1.990 kn

Zrakoplovne pristojbe i naknade: 1190 kn

Cijena uključuje:

 • Prijevoz  direktnim zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu ¾*  u Milanu
 • trošak jednog komada predane prtljage do 23kg i 1 kom. ručne prtljage
 • Licenciranog voditelja putovanja  iz Zagreba
 • Sve transfere i razglede prema programu
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

 

Cijena ne uključuje:

 • zrakoplovne pristojbe i naknade – obavezna doplata 1190 kn (promjenjivo do izdavanja avio karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 890 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

 

Obavezne doplate:

 • boravišna pristojba koja se plaća na recepciji hotela (cca. 3,00€/4,00€ po osobi/danu – točna informacija u završnoj obavijesti)

 

Popusti:

 • dijete na pomoćnom ležaju 100 kn – na upit
 • odrasla osoba na pomoćnom ležaju – nema popusta – na upit

 

Informativne cijene ulaznica (mogućnost promjene cijene do putovanja):

 • ulaznica u katedralu 3€

 

Fakultativna ponuda (prijava i plaćanje u agenciji):

 • Poludnevni izlet Boromejski otoci 450 kn ( min broj putnika za realizaciju putovanja 15)

 

INFORMACIJE O LETU:

 

OU 390

Zagreb 

17:50

Milano

19:25

OU 391

Milano

20:20

Zagreb 

21:25

 

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

 

Dozvoljena težina prtljage 23 kg(uključena u cijenu) + 1 komad do 8 kg ručne prtljage.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE – 420 kn (raspoloživost i potvrda  letova na upit )

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.)
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo vam 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Šifra aranžmana: 2019MNDT
Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.