BUDVA - NOVA GODINA - 4 dana autobusom

Termini putovanja: 30.12.

Novu godinu dočekajte u Budvi, jednoj od najpopularnijih novogodišnjih destinacija, po hit cijeni. Ovaj grad na obali Jadrana čuven po svojoj povijesti, prirodnim ljepotama, odličnoj hrani i piću, ali i brojnim zabavnim sadržajima, krasan je izbor za putovanje sa najmilijom osobom ili cijelom obitelji. Noćni život ovog mediteranskog bisera veoma je bogat, pa se provod u Budvi smatra jednim od najdinamičnijih u Europi. Novogodišnje putovanje u Budvu nudi i posjete Herceg Novom, Kotoru, Ulcinju, Baru, Svetom Stefanu i Perastu, pa ćete ovaj odmor zauvijek pamtiti. Posjetite naš ured u Zagrebu, saznajte sve o popustima u našoj ponudi i rezervirajte si putovanje po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj.

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
30.12.2023.
Odlazak
02.01.2024.
Cijena
GarantiranoFM
199.00€ (1,499.37 kn)
229.00€ (1,725.40 kn)

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan, 30.12.2023.    ZAGREB– HERCEG NOVI – BUDVA
Polazak u  01:00 sat s južnog parkinga Gradskog poglavarstva iz Zagreba. Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Povratak u hotel. Nastavak druženja prema željama. Noćenje.

 

2. dan, 31.12.2023.    BUDVA – KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA -  BUDVA  (fakultativno)
Doručak. Preporučamo odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jednom od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Vožnja prema Perastu, baroknom gradiću koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepše građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole nastala između i Parohijska crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje. Povratak prema Budvi te priprema za najluđu noć u godini. Noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!
3. dan, 01.01.2023.    BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka preporučamo fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana... Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak prema Budvi. Noćenje.

 

4. dan, 02.01.2024.    BUDVA  – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Hrvatske. Usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

 


 

First minute cijena: 199 €
(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)
    
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 229 €

 

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

 

U program putovanja je uključeno:

 • prijevoz autobusom prema programu putovanja
 • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja / voditelj putovanja
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi / trokrevetnoj sobi / (četverokrevetna soba na upit u agenciji)
 • razgledi po programu
 • razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja
 • jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

 
U program putovanja nije uključeno:

 • ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
 • boravišna pristojba u hotelu – 4,50 € / obavezna doplata na licu mjesta
 • doplata za jednokrevetnu sobu (1/1) – 65 € / obavezna doplata ako osoba putuje sama
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

 


ZA REALIZACIJU POJEDINIH IZLETA POTREBNO JE MINIMUM 20 PRIJAVLJENIH OSOBA! Djeca nemaju popust!

KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – 35 €
(Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Kotoru, prijevoz brodićem na relaciji Perast – Gospa od Škrpjela – Perast, ulaznicu za crkvicu i muzej na otočiću Gospa od Škrpjela)

SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – 35 €
(minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava u agenciji najkasnije 7 dana do polaska, plaćanje izleta na licu mjesta).
Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Baru

Napomena: prilikom posjeta svim sakralnim objektima preporuča se ostaviti dobrovoljni prilog.

 
Minimalan broj putnika: 40, maksimalan broj putnika: 55

 

VAŽNE INFORMACIJE

 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
 • završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta
   

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Državljani RH ne trebaju vizu za ovo putovanje, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Crnoj Gori nalazi se u Kotoru.

Generalni konzulat Republike Hrvatske u Crnoj Gori se nalazi na adresi Trg od oružja bb, Kotor, Crna Gora.
Kontakt podaci: tel. 00382 32 323 161, 00382 32 323 127 i 00382 32 304 680, fax. 00382 32 323 124, e-mail: kotor@mvep.hr. Generalna konzulica: mr.sc. Jasminka Lončarević.

Radno vrijeme (za stranke): ponedjeljak - petak, 9,00-13,00h

Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena):
00382 69 365 860

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja.

 

Mogućnosti plaćanja:

 • uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
 • kreditne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
 • online putem web stranice

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40, a maksimalan broj putnika je 55. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Šifra aranžmana:SP2023.