MOTOVUN - HOTEL KAŠTEL

od 850,00 kn

Hotel Kaštel*** nalazi se na samom vrhu 277 metara visokog brijega na kojem se uzdiže srednjovjekovni gradić Motovun. Na najviši, zidinama opasan motovunski trg, okružen građevinama iz venecijanskoga doba, dolazi se kroz drevna gradska vrata, a zdanje Hotela Kaštel, smješteno u palači iz 17. stoljeća, jedna je od najviših građevina na središnjemu motovunskom gradskom trgu i prepoznatljiv je dio ukupne vizure ovoga drevnoga gradića.

Hotel raspolaže sa 33 sobe koje su podijeljene u sljedeće kategorije: standard, superior, hotelski apartmani i ekskluzivne sobe. Sve sobe su opremljene klima uređajem, satelitskom TV, WI-FI internetom, sušilom za kosu i sefom. Hotelski apartmani, superior i ekskluzivne sobe uz ostalo opremljene su i mini barom.

Superior i ekskluzivne sobe te hotelski apartmani imaju klimatizacijski uređaj i mini bar, a ekskluzivne sobe imaju i balkon ili terasu.

Wellness & Spa centar

Centar se prostire na oko 430 m2 i nudi:

  • natkriveni bazen s hidro masažom i slapovima s prekrasnim pogledom na zelenilo vrta i motovunski krajolik
  • saunu Oaza (finska - suha sauna i turska parna kupelj, obje s kromoterapijom, Kneipp korita, Tuš doživljaja, Relax prostor s kromoterapijom i zvjezdanim nebom, uz prirodne tople napitke i svježe voće),
  • dvije prostorije za masažu, tretmane, kupke....
  • wellness vrt - u vanjskom dijelu Wellness & SPA centra ističe se vrt koji je idealno mjesto za opuštanje. Zbog blage klime u vrtu se može boraviti veći dio godine, uživati u bogatstvu prirode te pogledu na starogradske zidine i čudesan krajolik Motovuna.

Vrsta smještaja
Datum
Cijena
1/2 soba , Stand
1.6.-30.8.
Ljetno osvježenje
850,00 kn
1.7.-30.11.
Istarska bajka
950,00 kn
1.5.-31.10.
Bike avantura
950,00 kn

 

 

Cijena uključuje:

Ljetno osvježenje: 2 noćenja u standard dvokrevetnoj sobi sa bogatim buffet doručkom, 1 x osvježavajući koktel dobrodošlice, 1 x slatko iznenađenje, 1 x energetska masaža (20 min), - Neograničeno korištenje bazena sa hidromasažom i slapovima, 15% popusta na sve masaže u ponudi Wellness&Spa centra, 50% popusta na ulazak u Sauna Oazu Wellness&Spa centra, Kasni check out (u 12 h)

Istarska bajka: 2 x noćenje u standard dvokrevetnoj sobi sa bogatim buffet doručkom, 1 x korištenje Wellness Sauna Oaze, 1 x relax masaža (30 min), Degustacija vina, rakija i proizvoda od tartufa u lokalnoj trgovini, 10% popusta na konzumaciju hrane u à la carte restoranu „Kaštel“, Neograničeno korištenje bazena sa hidromasažom i slapovima, Poklon iznenađenja

Bike avantura: Smještaj u standard dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom, Čuvano spremište za bicikle, Kartu sa biciklističkim rutama, Dnevno izvješće o vremenskoj prognozi, Besplatan wireless internet, Rani check-in i kasni check-out, Spa relax : Refleksoterapija stopala (30 min), Neograničeno korištenje hotelskog bazena sa hidromasažom i slapovima

Obavezne doplate:

  • boravišna pristojba 10 kn po osobi i danu
  • osiguranje: 10 kn po osobi dnevno

 

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Šifra aranžmana:2020MNDT Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.