ADVENT U MILANU, VERONI I PADOVI - 2 dana autobusom

Termini putovanja: 14.12. | 21.12.

Program  putovanja: 

1.dan     ZAGREB/RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 01:00 sati. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku odlazimo u razgled koji započinjemo od Milanske katedrale ili skraćeno DUOMO, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena je od bijelog mramora, a njezina čipkasta vanjština ostavlja nezaboravan dojam. Slijedi nam milanska SCALA, simbol Milana CASTELLO SFORZA, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. Godine. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, koja uz Medicije, Este ili Scaligerije čine poznate Signorie, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za uživanje u adventskom ozračju Milana. Smještaj u hotel. Noćenje. 
 
2.dan       MILANO - VERONA – PADOVA -  RIJEKA/ZAGREB

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do VERONE -  slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Razgled grada: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima. 


Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u okolici Milana u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja sa doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja 
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.
   

Cijena ne uključuje: 

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja 
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode 
 • (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišna pristojba 1,5-4 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
 • doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn (obavezna doplata ako putujete sami)
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza - svakako preporučujemo
   

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te opcije uvećanja cijene u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

VAŽNE INFORMACIJE

 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata 
 • završnu obavijest vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate u agenciji prije polaska na putovanje, osim ako u programu nije navedeno da se doplate plaćaju na licu mjesta – u tom slučaju plaćaju se pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemje u koju se putuje) 
 • organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju odnosno uplatom aranžmana putem našeg web shopa suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Odgovorni organizator:  TOPTOURS 

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
14.12.2019.
Odlazak
15.12.2019.
Cijena
GarantiranoFM650.00kn 790.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
21.12.2019.
Odlazak
22.12.2019.
Cijena
FM650.00kn 790.00kn
Kupovina
Kupi