ADVENT: GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER - jednodnevni izlet

s posjetom tvornici čokolade Zotter

Termini putovanja: 07.12. | 14.12. | 21.12.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
07.12.2019.
Odlazak
07.12.2019.
Cijena
GarantiranoFM189.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
14.12.2019.
Odlazak
14.12.2019.
Cijena
GarantiranoFM189.00kn 220.00kn
Dolazak
21.12.2019.
Odlazak
21.12.2019.
Cijena
GarantiranoFM189.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati iz Zagreba - točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti.

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Graza. Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ''MURINSEL''na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu.Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG - TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM - najromantičnijom ulicom u gradu.  Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor.

U popodnevnim satima polazak prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornica Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa... Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami.

Nakon posjeta tvornici čokolade povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima. 


Cijena uključuje:

  • Vožnja autobusom prema programu
  • Sve razglede prema programu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter - doplata i prijava u agenciji prije polaska na izlet (odrasli: 130 kn, djeca 4-5 godina: 45 kn, djeca 6 – 10 godina:85 kn omladina 11 – 17 g.: 110 kn)
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

 

Odgovorni organizator: TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP