ADVENT: GRAZ - jednodnevni izlet

Čarobni advent u Grazu

Cijena na upit

POLASI SUBOTOM: 01.12. i 15.12.

POLAZAK NEDJELJA: 09.12.- samo Graz bez posjete tvornici

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora Zagreb, peroni (502-506). 

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Graza. Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Prošećite po toku-mostu ''MURINSEL'' na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. U slobodno vrijeme preporučamo uspon uspinjačom na SCHLOSSBERG - TORANJ SA SATOM, te šetnju SPOTGASSEOM - najromantičnijom ulicom u gradu. Ostatak dana uživajte u adventskom ugođaju ovog šarmantnog grada. 

Polazak prema Zagrebu u popodnevnim satima. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima. 


Cijena uključuje:

  • Vožnja autobusom prema programu
  • Sve razglede prema programu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP