ADVENT: MUNCHEN I INNSBRUCK - 2 dana autobusom

Termini putovanja: 21.12.

Dan 1: ZAGREB – MUNCHEN

Polazak autobusom iz Zagreba u 01.00 sati – točno mjesto prema završnoj obavijesti.  Vožnja kroz Sloveniju, Austriju do Münchena. Po dolasku izlazimo na Marienplatz, najpoznatiji trg Münchena. Na njemu se nalazi Gradska vijećnica i veliki sat na kojem svaki dan možemo vidjeti borbu Bavarca i Habsburgovaca, te tradicionalni ples bačvara. U blizini glavnog trga nalazi se poznata crkva Frauenkirche (Katedrala Naše Gospe), gdje je i vrag upleo svoje prste u gradnji. Na putu prema Karlsplatzu nam je i crkva sv. Mihaela s kriptama Wittelsbachovaca i grobnicom poznatog graditelja ludih dvoraca, kralja Ludwiga II. Prošećite pješačkom zonom u kojoj se nalaze razne trgovine i suvenirnice. Odlazak do hotela i smještaj u sobe. Povratak u centar grada javnim gradskim prijevozom. Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu u centru grada,. Preporučamo posjetiti i Hofbrauhaus - najpoznatiju pivnicu na svijetu. Na drugom katu zgrade postavljen je i pivski muzej, a čitav prostor uređen je kako bi ugodio veselom gostu. Pivo se obično naručuje po litri (maß), a uz svijetlo i tamno posebnog je okusa pšenično pivo Uživajte u tradicionalnim specijalitetima. Sajam radi do 20.30 sati. Povratak u hotel. Smještaj. Noćenje.

Dan 2: INNSBRUCK – ZAGREB

Nakon doručka I odjave iz hotela odlazak prema mjestu Wattens gdje se nalazi impresivni “Svijet kristala - Swarovski “, igra svjetlosti samih kristala, boja, sjena i hologramskih projekcija popraćenih ambijentalnom glazbom Briana Ena. Postav muzeja sačinjen je od djela umjetničkih instalacija najvećih svjetskih umjetnika (Pablo Picasso, Andy Warhol, Marc Chagall, Jim Whiting, Salvador Dali). Nakon razgleda slijedi vožnja do Innsbrucka te razgled garada u pratnji vodiča: crkva Hofkirche, Zlatni krov, Trijumfalna vrata, Hofburg, katedrala sv. Jakova,… Kraće slobodno vrijeme u Innsbrucku gdje će ljubitelji shoppinga pronaći pregršt trgovina i butika ili pak uživati u adventskom sajmu, a ljubitelji umjetnosti mogu uživati u posjeti jednom od muzeja i galerija grada. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena po osobi uključuje: 

  • prijevoz autobusom prema programu,
  • 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* - Leonardo Royal hotel Munich
  • razglede prema programu,
  • voditelja putovanja,
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

 

Cijena ne uključuje: 

  • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
  • doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
  • ulaznicu u Svijet kristala Swarowski -  17 EUR

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju i Njemačku  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 10 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju, suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: INŽENJERING POLJAK d.o.o., putnička agencija TOPTOURS, HR-AB-01-080168730 zadržava pravo promjene redoslijeda organizacije programa. Polica jamčevine br.: 990007049667 uplaćena kod Triglav osiguranja.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
21.12.2019.
Odlazak
22.12.2019.
Cijena
FM890.00kn 990.00kn
Kupovina
Kupi