ADVENT U BUDIMPEŠTI – 2 dana autobusom

Termini putovanja: 11.12. | 18.12.

Mogućnost polaska iz Varaždina i Čakovcu uz najavu!

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
11.12.2021.
Odlazak
12.12.2021.
Cijena
FM490.00kn 550.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
18.12.2021.
Odlazak
19.12.2021.
Cijena
FM490.00kn 550.00kn
Kupovina
Kupi

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Budimpešta
Polazak iz Zagreba u 05.30 sati - točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti! Vožnja autobusom kroz Mađarsku do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada. Odlazak do Vaci ulice – glavne i najpoznatije shooping ulice. Slobodno vrijeme za uživanje u predbožićnom ugođaju. Smještaj u hotel. Po želji grupe mogućnost odlaska na romantičnu večernju vožnju Dunavom. (fakultativno uz doplatu).  Povratak u hotel u po želji javnim prijevozom ili taksijem. Noćenje.

 

2.dan: Budimpešta – Zagreb
Nakon doručka odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: BUDIM – PEŠTA – MOSTOVI NA DUNAVU – KATEDRALA – TRG HEROJA – NEP STADION – BUDIM – RIBARSKA UTVRDA – CITADELA i dr. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Polazak za Hrvatsku u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim/noćnim satima.

 


Cijena aranžmana uključuje:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu
  •  smještaj u hotelu  3* superior/4* u Budimpešti u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
  •  razgled Budimpešte u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča
  •  sve razglede prema programu
  •  licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  •  osiguranje jamčevine
  •  organizaciju i realizaciju putovanja, PDV

Doplata – fakultativno (po želji):

  •  noćna vožnja brodom po Dunavu – 110 kn po osobi

 

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

 

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.
Doplata za 1/1 sobu iznosi 225 kuna. Popust za djecu do 12 godina u sobi sa 2 odrasle osobe iznosi 5%.

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba.

Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

 

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

Odgovorni organizator: TOPTOURS 

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP