ADVENT U VENECIJI - jednodnevni izlet

Termini putovanja: 07.12. | 14.12. | 21.12.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Zagreba u 02:00 sata - točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti, iz Karlovca u 02.30 sati (benzinska postaja Petrol, kod naplatnih kučica) i iz Rijeke u 04:00 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Vožnja turističkim brodićem i obilazak otoka lagune. Plovidba lagunom do otoka BURANO – otoka kuća, najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Nakon šetnje otokom slijedi plovidba do otoka MURANO poznatog po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade. Nastavak vožnje prema Veneciji do trga Sv. Marka. Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem: Trg sv. Marka - Duždeva palača - ulica Mercerie - most i tržnica Rialto. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Polazak brodića iz Venecije u 18:00 sati. Vožnja brodićem do pristaništa Punta Sabbioni. Povratak autobusom vožnjom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

 

 


Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu 
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • sve razglede prema program u Veneciji
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • transfer  brodom Punta Sabbione - Murano - Burano - Venecija – Punta Sabbione  -  160 kn po osobi (obavezna doplata)
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.  Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa i razgleda.

Odgovorni organizator:  TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
07.12.2019.
Odlazak
07.12.2019.
Cijena
280.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
14.12.2019.
Odlazak
14.12.2019.
Cijena
280.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
21.12.2019.
Odlazak
21.12.2019.
Cijena
280.00kn
Kupovina
Kupi