ADVENT U ZLATNOM PRAGU – 3 dana autobusom

Termini putovanja: 09.12. | 16.12.

Prekrasno adventsko putovanje u Prag.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
09.12.2022.
Odlazak
11.12.2022.
Cijena
Garantirano990.00kn (131.40 €)
Dolazak
16.12.2022.
Odlazak
18.12.2022.
Cijena
Garantirano990.00kn (131.40 €)

PROGRAM PUTOVANJA

 

1.dan: Zagreb – Prag
Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno) Povratak u hotel. Noćenje.
 

2.dan: Prag
Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje i  može se posjetiti u slobodno vrijeme) – Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijećiKarlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u adventskom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.
 

3.dan: Prag – Češki Krumlov – Zagreb
Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Češkom Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


 

3 dana / 2 noćenja - hotel 3*/4*, doručak

 

Cijena  uključuje:

 •  prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
 •  smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)
 •  poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik
 •  sve razglede prema programu
 •  organizaciju i realizaciju putovanja
 •  licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 •  osiguranje jamčevine

Cijena ne uključuje:

 • vožnja Vltavom u posebnom adventskom ugođaju – 120 kn (15,93 eur)  po osobi
 • večera u nacionalnoj pivnici – 166 kn (22 eur)  po osobi
 • doplata za 1/1 sobu iznosi 350 kn (46,45 eur) 
 • popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.

Informativne cijene ulaznica: Češki Krumlov – 12 €

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije.

Minimalno 20 prijavljenih osoba.

 

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.
 

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

 

COVID-19 uvjeti

Ukidaju se sva ograničenja oko ulaska na češki teritorij te državljani zemalja članica EU+ mogu u Češku doputovati bez epidemioloških ograničenja.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za Češku informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH).

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Češku Republiku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Odgovorni organizator: TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP