BEČ - ADVENT IZ RIJEKE - 2 dana autobusom

Cijena na upit

Direktni  jutarnji polazak iz Rijeke za Beč !

07.12.-08.12.2019. GARANTIRANI POLAZAK
14.12.-15.12.2019. GARANTIRANI POLAZAK
21.12.-22.12.2019.

 

Program putovanja:
1. dan    RIJEKA – BEČ
Polazak autobusa s Trga bana Josipa Jelačića u 05:00 sati. Polazak iz Rijeke sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 05:15 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice! Vrijeme za individualni posjet nekima od slavnih bečkih muzeja: KHM – povijesno umjetnički muzej, Carska riznica, Muzej prirodnih znanosti, Albertina, Museumquartier itd, posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet bečkom akvariju ili nekom od brojnih božićnih sajmova itd. Uživajte u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina, kupovini božićnih poklona... Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan     BEČ - RIJEKA
Doručak. Odlazak iz hotela. Razgled grada autobusom i pješice u pratnji gradskog vodiča: Ring – Trg Marije Terezije- Parlament – gradska vijećnica – Hofburg – Graben – katedrala sv. Stjepana – Hundertwasserhaus. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za dodatne posjete božićnim sajmovima, muzejima ili ručak. Posjet dvorcu Schonbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualan obilazak dvorca te šetnja velikim parkom. U 17:00 sati polazak za Rijeku. Dolazak u Rijeku u kasnim satima.


FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 790 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 890 kn
FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni
 
Cijena uključuje:
 • prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
 • 1 noćenje s  buffet doručkom u  dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u Beču
 • Razglede prema programu putovanja
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • gradskog vodiča u Beču
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana
 
 
Cijena ne uključuje:
 • Moguću doplata za jednokrevetnu sobu: 290 kn
 • Ulaznica za dvorac Schönbrunn, Imperial tura  odrasli 14,20 EUR, Grand Tour 17,50 EUR  ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku, vrijeme i mogućnost  ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca)
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za povijesno-umjetnički muzej KHM 16 EUR , Albertina 16 EUR , Carska riznica 12 EUR, Carski apartmani u Hofburgu 13,90 EUR, muzej Ludwig 12 EUR,  muzej dvorca Belvedere 16 EUR, Kunstforum 11 EUR 
 • Karte javnog prijevoza u Beču: pojedinačna karta 2,40 EUR, dnevna karta 24 sata 8 EUR 
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon itd.)
 • Putno osiguranje
 
 
Popusti:
 • Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.
 
Napomena: subotom u vrijeme Adventa u Beču je posebna regulacija prometa, te je kretanje turističkih autobusa ograničeno.
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
 • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. 
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Rok za prijavu je 7 dana prije puta. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
 
Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.
 
Šifra aranžmana:2019BRVT. Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja