PADOVA, VERONA i VENECIJA - ADVENT - 2 dana autobusom

Cijena na upit

14.12.-15.12.2019. GARANTIRANI POLAZAK
21.12.-22.12.2019.

 

Program putovanja:
1.dan ZAGREB/RIJEKA – VERONA 
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), moguć polazak iz Karlovca u 05:45 sati  s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica ( ovirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa)- Polazak iz Rijeke u 07:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u Padovu pješice odlazimo do  starog grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle. Kratko slobodno vrijeme pa nastavak puta prema središtu Verone. šetnja Veronom sa pratiteljem: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u blagdanskom ozračju. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.
 
2. dan VERONA - VENECIJA - RIJEKA/ZAGREB 
Doručak. Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: kanal Giudecca – riva Degli Schiavioni – Most uzdaha – Trg sv. Marka – Duždeva palača – bazilika sv. Marka – most Rialto – kanal Grande. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak brodićem do Punte Sabbioni, polazak za Hrvatsku. Dolazak se očekuje u kasnim satima.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 590 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 kn
 
First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
 
 
Cijena uključuje:
 • Prijevoz visokoturističkim autobusom
 • Turističkog pratitelja tijekom puta
 • 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u  hotelu  3/4*  u okolici Verone
 • Razgledavanja prema programu
 • Jamčevno osiguranje
 • Troškove organizacije i prodaje aranžmana
 
Cijena ne uključuje:
 • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 200 kn
 • Vožnju brodićem 12 EUR na relaciji Punta Sabbioni - San Marco – Punta Sabbioni (doplata na licu mjesta)
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišnu pristojbu,plaćanje na licu mjesta u hotelu 1 -3 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 
Popusti:
 • Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.
 
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. 
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. 
 
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. 
 
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Rok za prijavu je 7 dana prije puta. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
 
Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.
 
Šifra aranžmana;2019BRVT. Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja