MÜNCHEN, OKTOBERFEST - 1 DAN AUTOBUSOM

Termini putovanja: 30.09.

Mogućnost polaska iz Karlovca i Jastrebarskog!

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
30.09.2023.
Odlazak
30.09.2023.
Cijena
FM
59.00€ (444.54 kn)
69.00€ (519.88 kn)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Zagreba u 01:00 sat (točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti). Mogućnost polaska iz Karlovca i Jastrebarskog (uz doplatu).

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u München predviđen je obilazak grada i najvažnijih znamenitosti: MARIENPLATZ, FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA… Slijedi slobodno vrijeme i boravak u jedinstvenoj atmosferi Oktoberfesta.

Sastanak u 22:00 sata te povratak prema Zagrebu. Predviđen dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima.

 

Rezervacija šatora:
Rezervacija mjesta u šatorima radite individualno  direktno na stranicama Oktoberfesta 

 

Minimalni broj putnika 40

 

Cijena aranžmana uključuje: 

  • prijevoz autobusom prema programu
  • pratitelja putovanja
  • razgled Münchena prema programu
  • jamčevinu i osiguranje od odgovornosti, PDV
  • organizaciju i realizaciju izleta

 

Doplata:

Polazak Karlovac - 4 € po osobi

Polazak Jastrebarsko - 3 € po osobi

 

 


 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za državljane RH viza za Sloveniju, Austriju i Njemačku za Oktoberfest  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

 

Prilikom prijave za putovanje na Oktoberfest potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaj bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 3 dana prije putovanja završno pismo.Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Savezna Republika Njemačka (njem.: Bundesrepublik Deutschland, alemanski: Bundesrepublik Ditschlånd Austro-bavarski: Bundesrepublik Deitschlånd, niskonjemački: Bundesrepublik Düütschland, ripuarijski njemački: Bundesrepublik Dütschland) je država u srednjoj Europi. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem, Danskom i Baltikom, na istoku s Poljskom i Češkom, na jugu s Austrijom i Švicarskom, a na zapadu s Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Nizozemskom. Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 16 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung).

 

München (Zemaljski glavni grad München, (njem.): Landeshauptstadt München, bavarski: Landeshaptstod Minga), glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.