PARIZ S DISNEYLANDOM

Termini putovanja: 25.10.

Provedite prekrasnih 5 dana u Parizu! Uživajte u Disneylandu, palačama poput Versaillesa ili u ljepotama Givernya. Zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana

 

Vrijednost više:

Manje grupe i odlični hoteli! Garantirani polasci!

Mogući vezni letovi iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule uz doplatu

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
25.10.2023.
Odlazak
29.10.2023.
Cijena
GarantiranoFM
699.00€ (5,266.62 kn)
799.00€ (6,020.07 kn)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan: ZAGREB – PARIZ

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija na 2. katu 2 sata prije leta te prijava na direktan let za Pariz u 09:00) Po slijetanju u Pariz u 11:05h odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Latinska četvrt, Pantheon, poznato sveučilište Sorbonne, Luksemburški vrtovi, Musee d'Orsay, Musee Rodin, Dom des Invalides gdje je smještena grobnica Napoleona Bonapartea, Eiffelov toranj, prelazimo Seinu i dolazimo do Trocadera te najpoznatije Avenije Champs-Elysees s poznatim Arc de Triomphe – slavolukom pobjede. Nastavljamo do Opere, Place Vendome s poznatim hotelom Ritz i nizom najskupljih draguljarnica, Place de la Concorde, najpoznatiji svjetski muzej Le Louvre, gradska vijećnica – Hotel de Ville, Place de la Bastille... Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora nastavljamo s razgledom grada. Posjet Montmartreu s kojeg se pruža prekrasna panorama na grad. Potpuno bijela crkva Srca Isusovog (Sacre Coeur), do koje se dolazi strmim stepenicama, druga je najviša točka u gradu. Tu je i crkva St. Pierre te Trg Tertre gdje slikari svoja djela prodaju izravno sa štafelaja, brojne trgovine i suvenirnice. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru u tipičan pariški restaurant podno Montmartra. Povratak u hotel. Noćenje.

 

2. dan: PARIZ

Doručak. Zajednički odlazak javnim gradskim prijevozom do Eiffelovog tornja koji sa svojom visinom od 320m dominira cijelim Parizom i privlači poput magneta. Popnite se liftom na 3. kat i uživajte u nezaboravnom pogledu na grad. Poslije predlažemo romantičnu vožnju Seinom (fakultativno) tijekom koje ćete moći doživjeti brojne mostove i spomenike iz potpuno drugačije perspektive. Slobodno poslijepodne za vlastite programe ili posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja – Louvre. Nakon odmora prošetat ćemo najpoznatijom pariškom Avenijom Champs-Elysees. Navečer predlažemo odlazak na čuveni pariški cabaret show – Moulin Rouge. Povratak u hotel, noćenje.

 

3. dan: PARIZ

Doručak. Nastavak razgleda grada s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom i pješice: odlazak do Ille de la Cite najstarijim pariškim mostom Le Pont Neuf, slavnom katedralom Notre-Dame, Palačom pravde, dalje do uskih uličica Latinske četvrti sa zanimljivim trgom Saint-Michel te do četvrti Marais gdje se nalazi Picassov muzej. Slobodno vrijeme za odlazak do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps Ili šetnju brojnim parkovima, avenijama i muzejima od kojih bi posebnu pažnju skrenuli na čuveni muzej impresionista – Orsay ili Grevin, muzej voštanih figura. Tijekom razgleda imati ćete priliku popeti se i na najviši vidikovac Pariza – zgradu Montparnasse odakle možete vidjeti vizuru Pariza s Eiffelovim tornjem. (ulaznica uz doplatu). Za putnike željne zabave ili shoppinga predlažemo da dan provedu u tridesetak minuta udaljenom Disneylandu i obližnjem shopping centru Val d'Europe, jednom od najvećih outlet centara u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. dan: DISNEYLAND PARIZ ili izlet „VERSAILLES i GIVERNY“ ( uz doplatu )

Doručak. Današnji dan predlažemo odlazak u Disneyland ili odlazak prema jednom od najfascinantnijih dvoraca svijeta, Versaillesu.  Koristio se kao kraljevska rezidencija  Luja XIV., Luja XV. i Luja XVI.,  te je služio kao pokazatelj francuske moći, ali i kao uzor drugim monarsima kada su se upuštali u gradnju ili obnovu svojih rezidencija. Ukupno je Versailles kao sjedište francuske vlasti služio više od 100 godina, odnosno od 1682. do 1789. godine. Više desetaka tisuća radnika podizalo je taj dojmljivi kompleks. Troškovi gradnje bili su golemi, a zanimljivo je da nisu potpuno izračunati ni danas.

Nakon obilaska dvorca put nas dalje vodi prema gradiću Giverny, u koji se tvorac impresionizma, slikar Claude Monet zaljubio, čim ga je ugledao iz vlaka. Za njega su vrtovi koje je uređivao s tolikom ljubavlju značili pravo remek-djelo. Kuća u kojoj je živio dugačka je i niska, obojena u ružičasto, sa zelenim kapcima i stubama. U kući i na imanju je proveo preko 40 godina, naslikavši neka od najpoznatijih svjetskih djela. Unatoč tome što se u kući ne nalazi niti jedan njegov original, njegova prekrasna zbirka japanskih grafika još se uvijek nalazi na zidovima. Vrt je ispunjen šljunčanim stazama koje vode od jednog dijela vrta do idućeg. Cijeli dio grada gdje se vrt nalazi predstavlja čarobni svijet i prelazak u paralelnu stvarnost. Svi ljubitelji botanike, ali i djela vrhunskog slikara uživat će u svakom trenutku. Doživjet ćete jedinstvenu kombinaciju prirode i onog što je stvorila ljudska ruka. Povratak u Pariz u večernjim satima.

 

5. dan: PARIZ – ZAGREB

Doručak. Iskoristite zadnji dan prema vlastitim afinitetima. Putnici koji su jučer proveli dan u Disneylandu mogu slobodno vrijeme iskoristiti za posjet Versaillesu.  U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let za Zagreb u 18:30h. Slijetanje u Zagreb u 20:20.

 

 

 

 


 

 

Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe, 157,94 EUR - 157,94 € / 1.190 kn

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu
 • transfere autobusom zračna luka–hotel–zračna luka,
 • smještaj u hotelu 3/4* u Parizu na osnovi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
 • sve razglede prema programu,
 • organizaciju i pripremu putovanja.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn (157,94 EUR), iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata,
 • obavezna doplata za boravišnu pristojbu – plaćanje na destinaciji, 1,95 EUR po danu/osobi
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana,
 • izlet VERSAILLES i GIVERNY  590 kn (78,31 EUR)
 • obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.190 kn (157,94 EUR) - na upit

 

DOPLATE I POPUSTI:

Obavezne doplate:

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190,00 kn (157,94 EUR) – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata;

 

Informativne cijene ulaznica (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti, plaćanje na licu mjesta)

Večera u 3 slijeda na Montemartru – 32 EUR
grupna ulaznica za muzej Louvre sa predrezervacijom i bez čekanja 26 EUR ( besplatan ulaz za djecu do 18 godina te za mlade od 18-25 godina za  državljane zemlja članica EU, Norveške, Islanda i Lichtensteina )
ulaznica za muzej Orsay – cca 14 EUR
Krstarenje Seinom – 18 EUR
Grupna ulaznica za dvorac Versailles sa predrezervacijom – 20 EUR
Cabaret show  Moulin Rouge – cca 135 EUR
Vidikovac Montoparnasse – cca 18 EUR odrasli / 9,50 EUR djeca
ulaznica za muzej voštanih figura Grevin - 26 EUR odrasli/19 EUR djeca
Karte za javni prijevoz (10 karata cca 15 EUR)
Disneyland park (1 park od cca 114 eur za odrasle, cca 107 eur djeca 3-11 godina)
Ulaznica za vrh Eiffelovog tornja, bez čekanja, od 15 do 32 EUR
izlet VERSAILLES i GIVERNY  590 kn (78,31 EUR)

 

Popusti i doplate:

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju – 400,00 kn (53,09 EUR) - NA UPIT
doplatu za jednokrevetnu sobu 1190,00 kn (157,94 EUR) - NA UPIT
 

 

Informacije o redu letenja:

VREMENA LETA POLAZAK POVRATAK
CROATIA AIRLINES 09:05 - 11:05 18:30 - 20:15

 

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

 

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE  – 420,00 kn (55,74 EUR) ukupno sa svim zrakoplovnim pristojbama (raspoloživost i potvrda letova na upit)

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

 • Za državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

COVID 19

1.8. ukinute su sve COVID mjere za ulazak u Francusku

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
 • Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

 • Za  državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

UPLATE I REZERVACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Šifra aranžmana:MT2023,

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn