KARNEVAL U RIJECI - JEDNODNEVNI IZLET

Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval!

Cijena na upit

Riječki karneval: Običaj karnevalskog života sa povorkama i plesom njeguje se više od sto godina, a od 1982. godine održava se organizirano u obliku povorki kakav je i danas. Na karnevalu  svake godine sudjelovaluje oko stotinjak maškaranih grupa sa više od 10.000 sudionika, te više od  100.000 gledatelja.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora je u 08:00 sati, peroni 502-506.  Polazak iz Karlovaca (kod Petrola) prema dogovoru. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Gorski kotar u smjeru Rijeke uz usputno zaustavljenje putem radi odmora. Dolazak u Rijeku predviđa se oko 11.00 sati. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje karnevalskim događanjima.
Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18.00 sati. Dolazak u Zagreb očekuje do 21.00 sat.

 

SUBOTA 16.2.2019. -DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA
Rijeka, Korzo, u 13:00 sati
NEDJELJA 03.3.2019. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA
Rijeka, Korzo, u 12:00 sati
Paljenje pusta, Adamićev gat - nakon prolaska povorke
Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

 

 


First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena uključuje:

  • prijevoz autobusom prema programu putovanja,
  • voditelja tijekom putovanja,
  • troškove organizacije i prodaje izleta,
  • jamčevno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

  • ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju,
  • troškove osobne potrošnje

 

Minimalan broj putnika 40. U slučaju manjeg broja putnika organizator ima pravo na promjenu cijene ili otkazivanje putovanja.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane turističke agencije TOPTOURS.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju, suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Odgovorni organizator: INŽENJERING POLJAK d.o.o., putnička agencija TOPTOURS HR-AB-01-080168730 zadržava pravo promjene redoslijeda organizacije programa. Polica jamčevine br.: 990007015434 uplaćena kod Triglav osiguranja.