KARNEVAL U VENECIJI – jednodnevni izlet

Cijena na upit

Karneval u Veneciji smatra se najstarijim, najraskošnijim i najpopularnijim u Europi, a ove zime možete ga posjetiti po najnižoj cijeni u Hrvatskoj. Venecija je talijanski grad, bogate povijesti, smješten na 118 otočića premreženim kanalima, koje povezuje oko 400 mostova., a važi za jedan od najromantičnijih europskih gradova, pa iskoristite priliku i obradujte dragu osobu krasnim putovanjem. Pozovite ili posjetite naš ured u Zagrebu, saznajte sve o našoj ponudi i rezervirajte odmor kao iz filma.

Napomena: 16.02.2020. (nedjelja) polazak u 03:00 sata kako bismo prisustvovali najpoznatijoj manifestaciji u Veneciji: LET ANĐELA koji se održava na Trgu Sv. Marka točno u podne

Program putovanja:

Polazak autobusa u 04.30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstava (Trg S. Radića 1). Polazak iz Karlovca (kod Petrola) u 05:15 sati. Mogućnost ukrcaja za polazak iz Rijeke sa sjevernog odmorišta „Vrata Jadrana“ u 07.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE...
Slobodno vrijeme za osobne programe te sudjelovanje u karnevalskim događanjima. Oko 18:00 sati povratak brodićem do Punte Sabbioni te nastavak vožnje autobusom prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska očekuje se oko ponoći.

 

 


U program putovanja je uključeno:

 • prijevoz autobusom prema programu putovanja
 • licenciranog voditelja putovanja
 • orijentacioni razgled najznačajnijih znamenitosti Venecije u pratnji voditelja putovanja
 • troškove organizacije i prodaje izleta, jamčevno osiguranje

 

U program putovanja nije uključeno:

 • vožnja brodićem na relaciji Punta Sabbioni – San Marco - Punta Sabbioni - 12 € po osobi
 • turistička taksa za posjet Venecije – 3,00 € po osobi – obavezna doplata na licu mjesta
 • ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
 • putno osiguranje (putno zdravstveno osiguranje - 35 kn; paket putnog osiguranja: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja - 95 kn)

 

Napomena:   04.02. gradske vlasti su izdale obavijest o početku naplate takse za turiste koji posjećuju Veneciju koja će u 2019. iznositi 3€ po osobi po danu. Detaljnije informacije ćete dobiti od voditelja putovanja na polasku.

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Minimalan broj putnika: 50

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
 • za dodatno prazno sjedalo u autobusu 150 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupne cijene aranžmana, a preostali dio najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu aranžmana putem kreditne kartice, tada se prilikom prijave/rezervacije uplaćuje cijeli iznos aranžmana na željeni broj rata.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 

Pravo Putnika na raskid Ugovora:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje,  od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržavamo sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30% cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
 • od 29 do 22 dana prije polaska: 40% cijene aranžmana
 • od 21 do 15 dana prije polaska: 80% cijene aranžmana
 • od 14 do 0 dana prije polaska: 100% cijene aranžmana
 • nakon polaska: 100% cijene aranžmana

Pravo agencije na raskid ugovora:

Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i Putniku u cijelosti vratiti sva primljena plaćanja za paket-aranžman, bez obveze naknade štete Putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od najmanjeg broja navedenog u ugovoru ili programu putovanja koji je sastavni dio predugovorne informacije i ako obavijesti Putnika o raskidu ugovora unutar roka navedenog na promidžbenom materijalu ili programu putovanja, tj. 48 sati prije početka paket-aranžmana za putovanja koje traju kraće od 2 dana.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o praznicima i vremenskoj prognozi.
Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošču.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

Šifra aranžmana:2020SVP Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP