KARNEVAL U VENECIJI – jednodnevni izlet

Cijena na upit

Program putovanja:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506) u 04:30 sata. Moguć polazak iz Karlovca i iz Rijeke u 07:00 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Vožnja turističkim brodićem do Venecije. Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem: Trg sv. Marka – Duždeva palača – ulica Mercerie – most i tržnica Rialto. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije i uživanje u karnevalskim povorkama, te vožnju gondolom. Polazak brodića iz Venecije u 18.00 sati. Vožnja brodićem do pristaništa Punta Sabbioni. Povratak autobusom vožnjom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

 

 


Cijena uključuje:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu
  •  licenciranog turističkog pratitelja
  • orijentacijski razgled najznačajnijih znamenitosti Venecije u pratnji turističkog pratitelja 
  •  troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana NE uključuje:

  • transfer brodom Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 90 kn (12 €) po osobi
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 45 prijavljenih osoba. Dodatno nudimo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP