KARNEVAL U VENECIJI – jednodnevni izlet

Termini putovanja: 23.02. | 02.03.

Program putovanja:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506) u 04:30 sata. Moguć polazak iz Karlovca i iz Rijeke u 07:00 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Vožnja turističkim brodićem do Venecije. Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem: Trg sv. Marka – Duždeva palača – ulica Mercerie – most i tržnica Rialto. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije i uživanje u karnevalskim povorkama, te vožnju gondolom. Polazak brodića iz Venecije u 18.00 sati. Vožnja brodićem do pristaništa Punta Sabbioni. Povratak autobusom vožnjom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

 

 


Cijena uključuje:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu
  •  licenciranog turističkog pratitelja
  • orijentacijski razgled najznačajnijih znamenitosti Venecije u pratnji turističkog pratitelja 
  •  troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana NE uključuje:

  • transfer brodom Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 90 kn (12 €) po osobi
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 45 prijavljenih osoba. Dodatno nudimo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
23.02.2019.
Odlazak
23.02.2019.
Cijena
FM250.00kn 280.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
02.03.2019.
Odlazak
02.03.2019.
Cijena
FM250.00kn 280.00kn
Kupovina
Kupi