MILANO, VERONA I PADOVA – 2 dana autobusom

Termini putovanja: 15.02.

 Bili smo u Milanu bezbroj puta i još uvijek nam nije dosadio 

Autobusom iz Zagreba, Karlovca, Rijeke!

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
15.02.2020.
Odlazak
16.02.2020.
Cijena
850.00kn
Kupovina
Kupi

Program  putovanja: 

1.dan ZAGREB/RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba u 01:00 sati - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku odlazimo u razgled koji započinjemo od Milanske katedrale ili skraćeno DUOMO, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena je od bijelog mramora, a njezina čipkasta vanjština ostavlja nezaboravan dojam. Slijedi nam milanska SCALA, simbol Milana CASTELLO SFORZA, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. Godine. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, koja uz Medicije, Este ili Scaligerije čine poznate Signorie, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Smještaj u hotel. Noćenje. 
 
2.dan MILANO - VERONA – PADOVA -  RIJEKA/ZAGREB

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do VERONE -  slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Razgled grada: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, CRKVA SV. LEOPOLDA MANDIĆA, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima. 
 


First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u okolici Milana u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja sa doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja 
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

 

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja 
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode 
 • (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišna pristojba 1,5-4 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*
 • doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn,
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Odgovorni organizator: TOPTOURS