PRAG - 3 dana autobusom

Termini putovanja: 20.06. | 28.08. | 30.10.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
20.06.2020.
Odlazak
22.06.2020.
Cijena
FM890.00kn 990.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
28.08.2020.
Odlazak
30.08.2020.
Cijena
FM890.00kn 990.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
30.10.2020.
Odlazak
01.11.2020.
Cijena
FM850.00kn 950.00kn
Kupovina
Kupi

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb  - Prag

Polazak u 00.30 sati iz Zagreba - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti.  Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno) Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće... Slobodno vrijeme za osobne programe. Navečer predlažemo odlazak  u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Krumlov - Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema  Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
  • smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)
  • poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik
  • sve razglede prema programu
  • organizaciju i realizaciju putovanja
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  • osiguranje jamčevine

 

Doplata – fakultativno (po želji):

  • vožnja Vltavom  – 90 kn po osobi
  • večera u nacionalnoj pivnici – 180 kn po osobi

 

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu: 290 kn - obavezna doplata ukoliko putujete sami :-)

 

Popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Odgovorni organizator:  TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP