SARAJEVO - 2 dana autobusom

Termini putovanja: 07.03.

Da vrapci mogu govoriti i oni bi Vam rekli: Sarajevo je metropola kulture, humora i ćevapa! Vi to sve imate priliku iskusiti svojim očima Burna povijest, prirodne ljepote, arhitektura i naravno kulturna događanja ostavljaju već godinama bez daha sve posjetitelje ovog grada pod Jahorinom.

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
07.03.2020.
Odlazak
08.03.2020.
Cijena
FM450.00kn 540.00kn
Kupovina
Kupi

1.dan ZAGREB, SARAJEVO

Polazak autobusa u 05:00h iz Zagreba - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI!  Predviđeni dolazak u Sarajevo u ranim popodnevnim satima. Prolazimo autobusom pokraj Stadiona Koševo i dvorana Zetra te poznatog sarajevskog groblja Bare.  Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku Miljacku. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Nakon odmora razgledavanje grada uz pratnju vodiča: Latinska Čuprija i muzej atentata – Gradska viječnica – Inat Kuća – rijeka Miljacka – super popularna Baščaršija uz nezaobilazne čevape u Želji – Baščaršijska Džamija – Kazandžijska ulica – Gazi-Husrev Begova Džamija i bezistan – Sahat Kula – Katolička katedrala srca Isusova – Ferhadija Džamija – Markale – Vječna Vatra – saborna crkva – Careva džamija. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost organizacije fakultativne romantične večere u tradicionalnom restoranu sa bosanskom muzikom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan SARAJEVO (fakultativni izlet "Ratno Sarajevo" i Vrelo Bosne)

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnju Sarajevom, kavu i uživanje u tradicionalnim bosanskim specijalitetima. 
Predlažemo odlazak na izlet Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne u pratnji voditelja putovanja: „RATNO SARAJEVO“: Obilazimo poznatu “Aleju Snajpera” i liniju razdvajanja, prve borbene linije. Prolazimo pokraj stadiona Grbavica te odlazimo prema čuvenom sarajevskom ” Tunelu Spasa” koji je bio jedini izlazak iz okupiranog Sarajeva. Nakon posjeta tunelu idemo na Vrelo Bosne – mjesto gdje izvire rijeka Bosna. Svakako možete probati čistu izvorsku vodu. Vraćamo se u centar grada te ćete imati kraće slobodno vrijeme. Povratak prema Hrvatskoj je u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnijim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 • Dvodnevno putovanje u Sarajevo
 • Jedno noćenje s doručkom u hotelu 3* u Sarajevu
 • Prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije (klima, TV, video, WC)
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • razgled Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča
 • Sve razglede prema programu u Sarajevu
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
 • Boravišna pristojba  - 2,00 € (obavezna doplata)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 190 kn
 • Dobrovoljno putno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja
 • Izlet Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne – 11,00 €, (uključuje prijevoz autobusom, ulaznicu za Tunel spasa i Vrelo Bose ); min 20 prijavljenih putnika

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za  državljane RH viza za Bosnu i Hercegovinu nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.