VALENTINOVO: BUDIMPEŠTA - 2 dana autobusom

Cijena na upit

ULTRA LAST MINUTE NA POLASKU 09. - 10.02. - CIJENA PO OSOBI 390 kn

Na oba polaska imamo fantastičan hotel 4* Achat Preminum Budapest!

Moderan hotel, sa kvalitetnim uređenjem i naglaskom na udobnost, sve sobe sadrže elegantan, moderan namještaj, klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, besplatan WiFi, mini bar, sef te pribor za pripremu kave i čaja. Hotel ima ugodan ambijent i odličan doručak.  

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Budimpešta
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Mađarsku do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu slijedi kraći panoramski razgled grada. Odlazak do Vaci ulice – i poznate budimpeštanske tržnice. Po završetku razgledavanja slijedi odlazak na vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca (fakultativno uz doplatu). Smještaj u hotel. Za sve zainteresirane - zajednički odlazak na večeru u tradicionalni restoran u gradu, sa muzičkim programom. (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Budimpešta – Zagreb
Nakon doručka odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: BUDIM – PEŠTA – MOSTOVI NA DUNAVU – KATEDRALA – TRG HEROJA – NEP STADION – BUDIM – RIBARSKA UTVRDA – CITADELA i dr. Slobodno poslijepodne za vlastite programe - šetnju po gradu ili posjet nekom od mnogobrojnih muzeja i galerija u Budimpešti. U poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Očekivani dolazak u Zagreb oko 22 sata.

 


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu
  •  smještaj u hotelu 4* u Budimpešti u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
  •  razgled Budimpešte u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča
  •  sve razglede prema programu
  •  licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  •  osiguranje jamčevine
  •  organizaciju i realizaciju putovanja

Doplata – fakultativno (po želji):

  •  noćnja vožnja brodom po Dunavu – 90 kn (12 €) po osobi
  •  tipična mađarska večera s tradicionalnim programom i glazbom u čardi – 200 kn (27 €) po osobi


Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu: 130 kn (obavezno doplatiti ukoliko putujete sami :-)

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 45 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Odgovorni organizator: Toptours

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP