NOVA GODINA DUBROVNIK

Termini putovanja: 29.12.

Vrijednost više: hotel 4* u Dubrovniku na bazi polupansiona, uključen razgled grada i izlet Ston i Pelješac sa degustacijom vina i zakuskom!

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
29.12.2023.
Odlazak
04.01.2024.
Cijena
GarantiranoFM
570.00€ (4,294.67 kn)
590.00€ (4,445.36 kn)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan – petak, 29.12. │ ZAGREB - DUBROVNIK
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 minuta prije polaska zrakoplova. Prijava na let uz asistenciju  predstavnika organizatora. Direktan let zrakoplovom Croatia Airlines za Dubrovnik u 14:50 sati. Po dolasku u 15:45 sati slijedi transfer do hotela. Kraće panoramsko zaustavljanje iznad starog grada za fotografiranje Dubrovnika u suton. Prijava u hotel i vrijeme za odmor. Večera u hotelu. Slobodna večer u Dubrovniku za samostalno istraživanje i uživanje u novogodišnjim tradicijama Dubrovnika. Predlažemo večernju šetnju s pratiteljem putovanja do Starog Grada.

 

2. dan – subota, 30.12. │ DUBROVNIK (fakultativno zidine i žičara)
Doručak. Odlazak pješice s vodičem do povijesne jezgre, Vrata od Pila. Po dolasku krećemo na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku. Vrata od Pila, Stradun, velika Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Palača Sponza, Crkva svetog Vlaha, Knežev dvor, Katedrala i Gundulićeva poljana samo su neke od znamenitosti koje ćemo vidjeti tijekom razgleda. Slobodno vrijeme. Nakon razgleda grada predlažemo fakultativni posjet Dubrovačkim zidinama uz lokalnog vodiča i vožnju žičarom na Srđ s pratiteljem putovanja. Fakultativni posjet zidinama uključuje ulaznicu i obilazak zidina te kartu za žičaru. Plaćanje ulaznice za zidine i karte za žičaru na licu mjesta. Dubrovačke zidine nekada su čuvale grad od opasnosti, a danas su jedna od najvažnijih znamenitosti Dubrovnika i najposjećeniji spomenik u Hrvatskoj; duge su skoro 2 kilometra, visoke 25 metara i široke čak do 6 metara. One su jedinstvena pozornica za filmsku industriju ali i ona s koje se pružaju pogledi na grad koji oduzimaju dah. Slijedi vožnja žičarom do vrha brda Srđ odakle tvrđava Imperijal od davnina nadgleda pristup gradu, a vi ćete imati priliku uživati u panorami s Dubrovnikom i Elafitskim otočjem kao na dlanu. Ostatak dana slobodno vrijeme za osobne programe. Večera u hotelu. Nakon večere predlažemo odlazak do Straduna, srca Starog Grada i uživanje u novogodišnjem programu na otvorenom.

 

3. dan – nedjelja, 31.12. │ DUBROVNIK – IZLET STON I PELJEŠAC
Doručak. Danas posjetite Ston i drugi najveći hrvatski Poluotok, Pelješac. Polazak oko 11 sati. Vožnja od Dubrovnika prema sjeveru uz Dubrovačko primorje i vedute Elafitskog arhipelaga i platana u Arboretumu Trsteno vodi nas do Stona, drugog najvažnijeg grada nekadašnje Republike, utvrđenog trećim najdužim obrambenim zidinama na svijetu. Vidjet ćemo Malostonski zaljev i uzgajališta čuvenih kamenica, stonske solane koje proizvode sol na isti način kao i prije 500 godina. Nakon kraćeg posjeta Stonu nastavljamo vožnju kroz vinograde hrvatske Toskane kako se naziva Pelješac, lokalitet od kuda dolaze najbolja hrvatska vina uključujući i kralja svih hrvatskih crnih vina, čuveni Dingač. Tijekom izleta posjetit ćemo lokalnu vinariju i kušati vina koje proizvode, čuti o stoljetnoj proizvodnji vina, te ćemo imati i tradicionalnu lokalnu zakusku. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Hotel ne organizira svečanu večeru uz doček već klasičnu pansionsku večeru. Nakon večere predlažemo odlazak do Straduna te doček Nove godine na otvorenom.

 

4. dan – ponedjeljak, 1.1. │ DUBROVNIK – CAVTAT – KONAVLE – ZAGREB | SRETNA NOVA GODINA!
Kasni doručak. Odjava iz hotela i vožnja uz obalu zaljeva Župe dubrovačke do Konavala. Slijedi panoramska vožnja kroz Konavle Gornjom Bandom tijekom koje ćete vidjeti i čuti najvažnije zanimljivosti ove najjužnije hrvatske regije. Po dolasku u Cavtat odlazimo na orijentacijsku šetnju gradom s voditeljem putovanja. Cavtat su osnovali stari Grci u 6 stoljeću pr.Kr. kao antički Epidaurum, a najvažnije znamenitosti uključuju Crkvu svetog Nikole, Samostan Gospe Snježne, mauzolej obitelji Račić koji je djelo jednog od najvećih hrvatskih umjetnika, Ivana Meštrovića, kuću čuvenog slikara Vlaha Bukovca. Slobodno vrijeme u Cavtatu. Prije odlaska za zračnu luku. Prijava na let za Zagreb u 16:20. Dolazak u Zagreb u 17:15. Kraj programa.


 

 

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi – prijevoznik Croatia Airlines zrakoplovne pristojbe
 • prtljaga uključena (1 komad ručne prtljage max 8kg i 1 komad predane prtljage za check in max 23kg)
 • povratni transfer zračna luka – hotel – zračna luka prema programu
 • razgled Dubrovnika
 • lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku
 • smještaj u hotelu 4* u Dubrovniku na osnovi 3 polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi
 • boravišnu pristojbu
 • izlet Ston i Pelješac sa degustacijom vina i zakuskom
 • orijentacijski razgled Cavtata
 • voditelja putovanja
 • jamčevinu i troškove pripreme putovanja.

 

Cijena ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi, fakultativnu ponudu
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 180 EUR (1.356,21kn), obavezno ako osoba spava sama u sobi
 • napojnicu za vodiča i vozača (nije obavezno ali je uobičajeno)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

 

Predviđeni hotel: Hotel Lero 4* ili slično. 

 

RED LETENJA CROATIA AIRLINES (podložan promjeni)

OU 662 29DEC ZAGREB 14:50 DUBROVNIK  15:45

OU 665 01JAN DUBROVNIK 16:20 ZAGREB  17:15


Popusti

 • Trokrevetna soba na upit. Popust za treću osobu na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi: 180 EUR (1.356,21kn), popust vrijedi za djecu i odrasle.

 

NADOPLATA
FAKULTATIVNA PONUDA:

 •  Posjet zidinama i vožnja žičarom uz pratnju lokalnog vodiča uz dolazak do Pila javnim gradskim prijevozom.
 • Plaćanje ulaznica za zidine i karte za žičaru na licu mjesta. Trenutne cijene prema stanju u lipnju 2023.: ulaznica za zidine 35 EUR (263,71 kn) odrasli, 15 EUR (113,02 kn) djeca do 18 godina.
 • Povratna karta za žičaru 27 EUR (203,43 kn) odrasli, 7 EUR(52,74 kn) djeca do 12 godina. Točne cijene ulaznica koja će vrijediti u prosincu 2023. bit će objavljene u završnoj obavijesti o putovanju.
 • Fakultativni posjet zidinama i vožnja žičarom su podložni promjeni ovisno o radnom vremenu za prosinac i o vremenskim uvjetima na koje agencija nema utjecaj.

Važne napomene

 • First minute cijena vrijedi za rezervacije do 15.9.2023. ili popunjenja kapaciteta po first minute cijeni

 

 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji.

 

Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument.

 

Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 5 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.).

 

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

 

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.

 

Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja.

 

Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cijelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

 

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana:IDP2023.

 

Korisne informacije
- Hotel ne organizira svečanu novogodišnju večeru. 31.12. organizirana je klasična pansionska večera.