PLITVIČKA JEZERA - JEDNODNEVNI IZLET - 2021

Cijena na upit

Program putovanja:

** Sastanak putnika s pratiteljem putovanja ispred Glavnog ulaza Zagrebačkog Velesaj (južna strana) u 7:00 sati.

** Nakon upoznavanja i uputa  o mjerama prilikom putovanja za vrijeme trajanja opasnosti od zaraza od COVID – 19, polazak autobusa  u 07:30 sati.

** Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera.                                                         

** Prolazimo pored Rastoka – koje zovu još i “male Plitvice” zbog prekrasnih slapova koje tvori rijeka Slunjćica.

** Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera.

** Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 1949. godine. Predstavlja šumovit planinski kraj, u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, koje krasi kristalna, modrozelena boja. Jezera ispunjava voda brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Sedrene barijere nastajale su u razdoblju od desetak tisuća godina te su jedna od temeljnih osobitosti parka. 

** Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode.

** Uživati ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem.

** Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak.

** Planiran povratak oko 18 h prema Zagrebu  Dolazak u Zagreb u večernjim satima

 

Napomena :

preporučamo udobnu odjeću i sportsku obuću, kabanicu ili kišobran.

.

 


Cijena uključuje:

• prijevoz turističkim autobusom
• razgled prema programu
• pratitelja putovanja ispred agencije
• osiguranje od odgovornosti agencije
• jamčevinu
• troškove organizacije programa

 

Cijena NE uključuje:

• troškove osobne prirode

 

OBAVEZNA DOPLATA:

  • ulaznicu u NP Plitvice koja uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom – obavezna nadoplata u agenciji prema cjeniku NP       (agencija naručuje grupne karte)

 

Minimalan broj putnika 45

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 45 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Organizator zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.