DALMACIJA - 3 dana autobusom

Zadar, Vodice, Slapovi Krke, Šibenik

Cijena na upit

Vrijednost više:  hotel 4*, uključene večere  s pićem !

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan   ZAGREB - ZADAR - VODICE
Polazak autobusa u 07:00 sati iz Zagreba. Moguć polazak iz Karlovca u 07.45 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava prilikom rezervacije programa). Vožnja prema Dalmaciji uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zadar. Razgled garda u pratnji gradskog vodiča: ulica Kalelarga - Trg tri bunara - Narodni trg - gradska vijećnica - ostaci rimskog foruma - crkva svetog Donata (izvana)  - katedrala sv. Stošije - popularni simboli Zadra Pozdrav suncu i Morske orgulje koje „sviraju“ melodiju morskih valova. Slobodno vrijeme za kavu, šetnju uz more ili posjet nekom od  zadarskih muzeja kao što su Arheološki muzej, Izložba Zlato i srebro Zadra, Muzej antičkog stakla itd. Nastavak vožnje blizinom Vranskog jezera prema Vodicama. Smještaj u hotel Punta 4* u Vodicama. Večera u hotelu (uz večeru je uključeno piće). Noćenje.

2.dan  VODICE I IZLET SLAPOVI KRKE
Doručak. Odlazak na fakultativni izlet na slapove Krke (prijava i doplata prilikom rezervacije putovanja).. Od sedamnaest slapova najpoznatiji su Skradinski buk i Roški slap. Razgledanje dijela Nacionalnog parka vezanog uz donji tok rijeke Krke i slap Skradinski buk uz pratnju i tumačenja vodiča nacionalnog parka. Razgled šetnom kružnom stazom dugom 1.900 metara koja prelazi preko brojnih drvenih mostića, svugdje su postavljene poučne table s podacima o jedinstvenoj prirodnoj baštini. Brojni vidikovci pružaju mogućnost prekrasnih fotografija krajolika, a s Carskog vidikovca pruža se i pogled na ostatke hidrocentrale Krke, jedne od prvih elektrana na izmjeničnu struju u svijetu. Nekadašnje vodenice uz slapove su obnovljene i služe za prezentacije starih zanata. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodnim ljepota nacionalnog parka. Povratak u Vodice. Slobodno vrijeme za odmor i šetnju. Putnici koji ne idu na izlet mogu iskoristiti cijeli dan za osobne programe. Večera u hotelu (uz večeru je uključeno piće). Noćenje.

3. dan   VODICE - ŠIBENIK - ZAGREB
Doručak.Odlazak iz hotela u Vodicama. Kratka vožnja do Šibenika. Razgled grada u pratnji gradskog vodiča: katedrala svetog Jakova (izvana)   - trg Medulića - mala loža - gradska vijećnica - kneževa i biskupska palača - trg Četiri bunara - spomenik kralju Petru Krešimiru IV . Slobodno vrijeme za kavu, ručak ili šetnju. Vožnja prema Zagrebu uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 


FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.190 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  1.290 kn

 

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta   Minimalan broj putnika: 28

 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
 • smještaj u dvokrevetnim sobama s pogledom na morsku stranu na osnovi dva polupansiona (doručak i večera, uz večeru je uključeno piće) u hotelu  Punta 4* u Vodicama
 • korištenje vanjskog bazena i ležaljki za sunčanje
 • boravišnu pristojbu u hotelu
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • razglede prema programu putovanja
 • gradske vodiče za razgled grada u Zadru i Šibeniku
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

 • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu : 290 kn
 • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • Fakultativni izlet u Nacionalni Park Slapovi Krke  (uključuje ulaznicu u nacionalni park, prijevoz autobusom, pratitelja putovanja, razgled uz tumačenja vodiča nacionalnog parka, prijava i doplata  prilikom rezevacije putovanja, minimum 20 prijavljenih osoba), cijena po osobi: 150 kn
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Putno osiguranje

 

Popusti:

 • Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 25 % popusta.
 • Treća osoba starija od 12 godina u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10 % popusta.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • jedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske  za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica  ili putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.  Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u  Zagreb na povratku s putovanja.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 28. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju sljedeće Opći uvjeti putovanja. Šifra 2021BRV.