NP BRIJUNI I PULA - 1 dan autobusom

Cijena na upit

Provedite čaroban dan u Puli, razgledajte gradske znamenitosti, oduševite se velebnom Arenom i uživajte u ljepotama NP Brijuni…

Polazak autobusa u 07:00  sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Slijedi ugodno putovanje preko Gorskog kotara u smjeru Istre. Odlazak prema Fažani, gdje ćemo se ukrcati u turistički brod i uputiti prema NP Brijuni, koji se sastoji od 14 otoka i otočića. Po dolasku na najveći otok Veli Brijun slijedi razgled otoka i uživanje u brijunskom krajoliku,  mediteranskom bilju, livadama na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari i mufloni. Razged će se  odvijati turističkim vlakom u trajanju od cca sat vremena nakon čega slijedi slobodno vrijeme do povratka.  Po povratku u Fažanu polazak prema antičkoj Puli u pratnji stručnog vodiča. Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme.  U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca I Augustov hram. Slobodno vrijeme.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o danim terminima NP Brijuni

 

 


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz  turističkim autobusom prema programu
  • Voditelja putovanja 
  • Razgledavanja prema programu
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Ulaznica za NP Brijuni svibanj (prijevoz brodom i vlakom): 180,00 kn – odrasli /  160,00 kn – studenti i stariji od 65 god/ 60 kn djeca 7-18  godina (cijena po osobi)
  • Ulaznica za NP Brijuni lipanj i  rujan (prijevoz brodom i vlakom): 200,00 kn – odrasli / 180,00 kn – studenti i stariji od 65 god,  70  djeca 7-18  godina (cijena po osobi)
  • Napomena:  Izlet na Brijune je fakultativan te se za isti prijavljujete i plaćate u agenciji. Putnici koji ne žele ići na Brijune imaju slobodno vrijeme u Fažani

 

INFORMACIJE:

Korisne informacije I preporuke:

  • preporuča se čvrsta i udobna obuća  u skladu s vremenskim uvjetima.
  • svakako treba ponijeti dovoljno tekućine i prema želji hrane prema vlastitoj procjeni 

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA:
Minimalan broj putnika za ovo putovanje je 30 putnika. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja te o tome pravovremeno obavijestite putnike i tražiti pristanak ili otkazati navedeno putovanje. 

 

COVID -19 MJERE:
-    obavezna zaštitna maska za vrijeme vožnje u autobusu
-     sredstva za dezinfekciju ruku nalazi se na ulazu u autobus, no savjetujemo da ponesete i vlastito malo dezinfekcijsko sredstvo koje ćete uvijek imati uz sebe

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

 

BROJ PUTNIKA:

Minimalni broj: 30
Maksimalni broj: 40

Šifra aranžmana: 2021MNDT