34. BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2019. - 2 DANA AUTOBUSOM

3 dana / 1 noćenje sa doručkom

Termini putovanja: 26.10.

34. BEAUTY FORUM MÜNCHEN!

Ulaznice će biti u pretprodaji od  26. lipnja 2019.

 

PROGRAM PUTOVANJA:       

 

0. dan / petak 25.10.2019.: 

Polazak autobusa u 23.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506). Noćnja vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Münchena uz kraća stajanja na putu.

1. dan /subota 26.10.2019.: 

Dolazak u MÜNCHEN u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za uživanje i osobne programe - kupovinu u centru Münchena, kraći razgled grada u pratnji vodiča ili odlazak na sajam «BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2019.». Povratak u hotel i smještaj u sobe. Noćenje.

2. dan /nedjelja 27.10.2019.: 

Doručak. Odlazak iz hotela na cjelodnevni posjet Međunarodnom sajmu kozmetike «BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2019.». U 17.00 sati odlazak iz Münchena. Dolazak u Zagreb u kasnijim noćnim satima.


First Minute cijena vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu,
  • smještaj u hotelu 4* u Münchenu u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
  • razgled Münchena u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
  • osiguranje jamčevine,
  • organizaciju i realizaciju putovanja.

 

Cijena ne uključuje:

  • ulaznicu za sajam    
  • treća  osoba plaća u trokrevetnoj sobi  punu cijenu aranžmana
  • putno osiguranje i osiguranje od otkaza.

 

Više informacija na:  https://www.beauty-fairs.de/muenchen/startseite.html

Ulaznice će biti u pretprodaji od  26. lipnja 2019.

 

Mninimalan broj prijavljenih putnika: 40 osoba

NAPOMENA: Organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju da se na prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 100 kn

 

München (Zemaljski glavni grad München, (njem.): Landeshauptstadt München, bavarski: Landeshaptstod Minga), glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane RH viza za Sloveniju, Austriju i Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

 

Prilikom prijave za putovanje na Oktoberfest potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaj bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 3 dana prije putovanja završno pismo.Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator putovanja: TOPTOURS.

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
26.10.2019.
Odlazak
27.10.2019.
Cijena
FM850.00kn 990.00kn
Kupovina
Kupi