89. INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2019 - jednodnevno charter putovanje

Cijena na upit

89. međunarodni salon automobila u Ženevi, Švicarska

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba  8.3.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: petak, 8.3.2019. | ZAGREB – ŽENEVA – ZAGREB

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u 8.00 sati. Po dolasku u Ženevu u 9.30 sati, odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2019 koji se ove godine održava po 89. put. Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu.  Prijava na let prema Zagrebu te polijetanje charter zrakoplova u 21.00 sat. Dolazak u Zagreb predviđen je u 22.30 sati.


 

*First Minute popust 200 kn za sve rezervacije do 30 dana prije polaska ili popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena uključuje:

- prijevoz posebnim čarter zrakoplovom na relaciji Zagreb – Ženeva – Zagreb
- predstavnika na putovanju
- jamčevinu i trošak organizacije.

 

Cijena ne uključuje:

- ulaznicu za sajam 100 kn (plaćanje prilikom prijave)
- dodatne troškove
- putno osiguranje (preporučamo).

 

Obavezne doplate po osobi:

- zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama).

 

Minimalni broj putnika:  100

 

Red letenja:

ZAGREB – ŽENEVA 08:00 09:30

ŽENEVA – ZAGREB 21:00 22:30

 

VAŽNE NAPOMENE:

Kod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redosljeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Državjljani Republike Hrvatske mogu boraviti u Švicarskoj s važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom.
Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Organizator može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka. 
 

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Šifra aranžmana; 2019PLMT Za ovo putovanje  vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.