BEOGRAD - 31. SAJAM KOZMETIKE 2 DANA AUTOBUSOM

Cijena na upit

31. međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Europe. 12. i 13. svibnja 2018. godine, Beogradski sajam, Hala 2.

Program putovanja:

 

12.05.2018. -  subota
Polazak autobusa u 05:00 sa autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506). Vožnja prema Beogradu, te uz kraća zaustavljanja, dolazak u Beograd na sajam oko 11 h. Posjet sajmu do 18 h. Nakon sajma, predlažemo odlazak na večeru u restoran sa tradicionalnim srpskim specijalitetima (uz doplatu). Nakon večere, dolazak u hotel i noćenje.

13.05.2018. -  nedjelja
Doručak u hotelu, te poslije doručka razgled Beograda u trajanju 2 sata, u pratnji stručnog vodiča.  (Hram svetog Save - Narodna biblioteka Srbije - „Mala Svetosavska crkva“ - spomenik voždu Karađorđu Petroviću, vođi Prvog srpskog ustanka za oslobođenje od Turaka - spomenik svetom Savi-  trg Slavija – Skupština - Terazije - Saborna crkva…). Slijedi panoramski razgled kroz Novi Beograd (Beogradska Arena – Sava Centar – hotel Hyatt) – Sajam. Nakon razgleda, posjet sajmu od 12 do 17 h. Povratak za Zagreb. Dolazak u Zagreb očekuje se u kasnim večernjim satima.
 


First Minute cijena po osobi: vrijedi za uplate do 28.02.2018.

 

Cijena uključuje:

• prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu putovanja
• razgled grada sa lokalnim vodičem
• 1 noćenje s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama

• licenciranog turističkog  pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

• ulaznicu za sajam: jednodnevna 400 dinara cca. 4 €

• doplata za boravišnu pristojnu: 1,30 €
• doplatu za jednokrevetnu sobu: 140 kn po osobi

• treća  osoba plaća u trokrevetnoj sobi plaća  punu cijenu aranžmana
• večeru:  100 kn po osobi (minimalno 20 prijavljenih osoba)
• putno osiguranje i osiguranje od otkaza.
 


Minimalan broj putnika: 40

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju. Završno pismo i raspored sjedala u aubobusu šaljemo 2 dana prija putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Odgovorni organizator:  TOPTOURS