BEOGRAD - 32. SAJAM KOZMETIKE: JEDNODNEVNI IZLET

Cijena na upit

32. međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Europe. 13. i 14. listopada 2018. godine, Beogradski sajam, Hala 2.

Program putovanja:

Polazak autobusa  u 5:00 sati sa autobusnog kolodvora u Zagrebu. Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Slavonskog Broda u smjeru Beograda uz kraća zaustavljanja radi odmora. Po dolasku panoramski razgled Novog Beograda – beogradska Arena – Sava centar – Dedinje – Kuća cvijeća – Marakana – Hram sv. Save. Slijedi odlazak na cjelodnevni boravak na sajamu  KOZMETIKE "DODIR PARIZA" ( fakultativno) i  slobodno vrijeme za posjet  gradu.  Polazak za Zagreb u 18:00 sati. Dolazak u kasnim večernjim satima.


First Minute cijena vrijedi do popunjena mjesta po FM cijeni!

 

Cijena aranžmana uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom, 
  • turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja, 
  • osiguranje od odgovornosti i jamčevine.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: 

  • Ulaznica na sajam cca 350 RSD dnevno / cca 20 kn  (individualna kupovina na licu mjesta)
  • troškove osobnih narudžbi, 
  • putno osiguranje i 
  • osiguranje od otkaza. 

 


Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju.  Završno pismo i raspored sjedala u busu šaljemo mailom  2 dana prije putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
Odgovorni organizator:  TOPTOURS