BEOGRAD ( 39. SAJAM KOZMETIKE ) - NOVI SAD - 2 DANA AUTOBUSOM

Cijena na upit

Sajam i kongres kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, „Dodir Pariza”, koji posjeti oko 20.000 posjetitelja, najveće je događanje ove vrste, ne samo na Balkanu, već i na području Središnje, Istočne i Jugoistočne Europe. Na 14.500 m2 izložbenog prostora možete pronaći vrhunske profesionalne brendove za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Sajam kao i svakei puta ima i prodajni karakter, no posebno se veliki značaj stavlja na edukaciju i prenošenje znanja te će pokraj domaćih edukatora na ovoj edici sajma biti i poznati specijalni gosti - zvjezda brijačke industrije - JOSH LAMONACA iz GB i MATTEO SUSSINI iz Italije. U sklopu Sajma biti će održani seminari i tečaj kontinuirane edukacije. Na Sajmu vas očekuju i nastupi brojnih beauty terapeuta, frizera, brojne prezentacije i edukacije.


PROGRAM PUTOVANJA

 

1 dan – subota ZAGREB - BEOGRAD

Polazak autobusa u 05:00 iz Zagreba (točno mjesto polaska prema naknadnom dogovoru) Vožnja prema Beogradu, te uz kraća zaustavljanja, dolazak u Beograd na sajam oko 11 h. Vrijeme boravka na sajmu prema dogovoru s pratiteljem putovanja. Nakon sajma, prijava u hotel. Predlažemo odlazak na večeru u restoran sa tradicionalnim srpskim specijalitetima (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

 

2 dan – nedjelja: BEOGRAD – NOVI SAD - ZAGREB

Doručak u hotelu. Poslije doručka krećemo prema Novom Sadu. Po dolasku u Novi Sad organizirani razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo Petrovaradinsku tvrđavu, takozvani „Gibraltar na Dunavu”, čiji je kamen temeljac postavljen u 17. stoljeću, a gradnja je trajala punih 88 godina. Ovo remek-djelo vojne arhitekture s kojeg se pruža predivan pogled na grad ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine na uzvišenju koja dominira okolinom. Jedan je od simbola tvrđave je sat na vidikovcu čija velika kazaljka pokazuje sate, a mala minute kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati. U nastavku obilaska Novog Sada razgledat ćemo uže središte grada, uključujući: Dunavsku ulicu i park, neogotsku rimokatoličku katedralu, Vladičanski dvor, Gradsku kuću i drugo. Slobodno vrijeme za kavu ili osvježenje. U popodnevnim satim slijedi povratak prema Zagrebu koji očekujemo u kasnim večernjim satima


 

 

Cijena uključuje:

• prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu putovanja

• razgled grada sa lokalnim vodičem u Novom Sadu

• 1 noćenje s doručkom u hotelu s 4* u dvokrevetnim sobama u Beogradu

• licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta

• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

• ulaznicu za sajam - 1 dan: 450 dinara, cca. 4,5 € po danu

• doplata za boravišnu pristojnu: 1,30 € • doplatu za jednokrevetnu sobu: 35 € po osobi (263,70 kn)

• treća osoba plaća u trokrevetnoj sobi plaća punu cijenu aranžmana

• večeru: 26,5 € po osobi (minimalno 20 prijavljenih osoba)

• putno osiguranje 4,38 € i osiguranje od otkaza 4,65 €

 

Obavezna doplata: Boravišna pristojba na recepciji hotela 1,50 € po osobi


Minimalan broj putnika: 35


Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju. Završno pismo i raspored sjedala u aubobusu šaljemo 2 dana prija putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 35. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

Odgovorni organizator:  TOPTOURS


Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP