BOLOGNA, COSMOPROF - 2 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja: 15.03.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
15.03.2020.
Odlazak
16.03.2020.
Cijena
GarantiranoFM700.00kn 750.00kn
Kupovina
Kupi

        0. Dan – 14.03. subota

Polazak autobusa u 23.00 sati  - točno mjesto polaska prema naknadnoj obavijesti. Mogućnost ukrcaja u Karlovcu i Rijeci. Slijedi noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru Bologne.

        1. Dan – 15.03. nedjelja

Po dolasku u Bolognu – kratko zaustavljanje za kavu, nakon čega slijedi odlazak na sajam kozmetike Cosmoprof. Cjelodnevni boravak na sajmu. Po zatvaranju sajma u 18.30 sati slijedi vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

         2. Dan – 16.03. ponedjeljak

Doručak u hotelu i povratak prema Bologni. Mogućnost odlaska na sajam za sve one koji su kupili 2 - dnevnu ulaznicu. Za one koji ne žele na sajam predlažemo odlazak u obilazak Bologne: PIAZZA MAGGIORE – CRKVA ST. PETRONIA – NEPTUNOVA FONTANA – CRKVA SV. STEFANA – PALLAZO COMUNALE. U popodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Očekivani dolazak u Zagreb poslije ponoći.

 

Cijena aranžmana po osobi: za prijave do 10.02.: 700 kn

Redovna cijena: 750 kn

 

Kalkulacija  rađena  na  bazi  minimalno  40  prijavljenih osoba

Napomena: hotel nema trokrevetne sobe.

Po želji spajamo putnike u dvokrevetnim sobama, sa odvojenim krevetima. Ukoliko ne želite da Vas smjestimo u sobu sa nekime - molimo naglasiti! U tom slučaju je potrebno doplatiti jednokrevetnu sobu 390 kn - hvala na razumijevanju :-)


Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u gradu Faenza (50 km od Bologne) u hotelu 4* - hotel Cavallini (http://www.cavallinohotel.it/hotel/) - u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja sa doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

 

Cijena ne uključuje:

 • Ulaznicu za Sajam Cosmoprof :

jednodnevna ulaznica: 45 €, dvodnevna ulaznica: 55 € - cijena za kupovinu ulaznica i registraciju na stranici Cosmoprof (https://www.cosmoprof.com/en/ticketing/) do 08.03.2020

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode
 • (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišna pristojba 2 € po osobi po noćenju – obavezna doplata
 • doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn,
 • putno osiguranje

 

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 14 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaj bolesti na putovanju.  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Odgovorni organizator: TOPTOURS putnička agencija,  ID KOD: HR-AB-080168730.