Hrvatska vs. Nigerija 16.06.2018. - 1 dan charter letom

Svjetsko prvenstvo u nogometu - Rusija 2018 | Kalinjingrad

Cijena na upit

Na 1. tekmu  skupine D , Hrvatska-Nigerija u Kalinjingrad...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - Zagreb - Kalinjingrad - Zagreb

Sastanak sudionika putovanja u ranim jutarnjim satima u zračnoj luci Zagreb. Polijetanje posebnog charter zrakoplova iz Zagreba za Kalinjingrad u 8.00 sati na liniji TDR322 (Trade Air). Po slijetanju u zračnu luku predviđenom oko 10.00 sati te nakon obavljenih graničnih i viznih formalnosti, slijedi transfer lokalnim turističkim autobusom do središta grada. Slobodno vrijeme u gradu. Oko 18.00 sati odlazak prema Stadionu Kalinjingrad gdje se odigrava utakmica skupine D između Hrvatske i Nigerije s početkom u 21.00 sat. Po završetku utakmice organizirani transfer autobusom do zračne luke Kalinjingrad. Slijedi prijava na let posebnim charter zrakoplovom za Zagreb te polijetanje zrakoplova oko 2.00 sata na liniji TDR323 (Trade Air). Dolazak u Zagreb predviđen je oko 4.00 sata.

 


Cijena uključuje

 

- Prijevoz charter zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Kalinjingrad – Zagreb
- Organizirane transfere autobusom od zračne luke do središta grada i stadiona
- Pratitelja putovanja
- Jamčevinu i troškove organizacije

 

Cijena ne uključuje

 

- Pristojbe zračnih luka (690 kn - obavezna doplata prilikom rezervacije)
- Ulaznicu za nogometnu utakmicu Hrvatska - Nigerija
- Troškove osobne prirode
- Putno osiguranje (preporučujemo)

 

Obavezne doplate po osobi:

 

Kod prijave – pristojbe zračnih luka 690 kn (podložne promjenama)

 

Korisne informacije

 

VIZA ZA RUSIJU:

Za hrvatske državljane za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:
- Popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.
- Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
- Policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka.
- Original voucher nadležne turističke agencije pribavlja Kompas ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Kompasu
- Original potvrde ruske turističke agencije o prihvatu stranog turista pribavlja Kompas ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Kompasu.

Rok izdavanja vize je sedam radnih dana (+/- 3 dana). Ukoliko je izrada vize po hitnom postupku (3 radna dana), cijena konzularne pristojbe po osobi: 739 kn.
Ukoliko ste izgubili putovnicu, morate se obratiti u Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Moskvi: Korobejnikov pereulok 16/10, Telefon: +7 495 785 39 49

 

Važne napomene

 

FAN ID:
Ukoliko imate ulaznicu za bilo koji utakmicu SP 2018, onda imate pravo ući u Rusku Federaciju bez vize, ali isključivo uz Fan ID, takozvanu putovnicu navijača. 
Fan ID (putovnica navijača) je dokument koji moraju imati svi navijači, koji planiraju posjetiti utakmicu/e Svjetskog prvenstva 2018, kako bi ušli na stadion. Fan ID je dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima. Fan ID je obavezan za sve navijače utakmica Svjetskog prvenstva 2018, uključujući i djecu. Samo vlasnici ulaznica mogu dobiti Fan ID, dakle nemoguće je aplicirati za Fan ID prije nego li kupite ulaznicu za utakmice svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kako bi dobili Fan ID trebate se registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a.
Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018 bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti.
Kompas Zagreb može također ishoditi Fan ID, a za isto potrebno je dostaviti: kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj ulaznice, broj mobitela i e-mail, i adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn.

Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion. Uz Fan ID i valjanu putovnicu strani državljani koji dolaze u Rusku Federaciju kao navijači, imaju pravo na višekratni ulaz u Rusiju bez vize, ali ne ranije od 10 dana prije datuma održavanja 1. utakmice Svjetskog prvenstva, i ne kasnije od 10 dana nakon održane zadnje utakmice Svjetskog prvenstva 2018.
Tijekom registracije za Fan ID možete izabrati način preuzimanja putovnice navijača: „poštom” gdje navedete adresu dostave. Sms porukom ili e-mailom ćete dobiti obavijest da je Fan ID poslan, s kodom za praćenje pošiljke. Pošiljku možete pratiti na internetskim stranicama Ruske pošte: www.pochta.ru/tracking. Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.


Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kompas Zagreb d.d. zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.  Šifra aranžmana: 2018KPSZ