MONZA - VN ITALIJE 2019

Cijena na upit

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan  ZAGREB/RIJEKA – MONZA 06.09.2019.

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 23:00 sata. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci, noćna vožnja uz usputna zaustavljanja kroz Sloveniju i Italiju do Monze.

2.dan MONZA - OKOLICA MILANA 07.09.2019

Dolazak u Monzu predviđen je u ranim jutarnjim satima. Odlazak na praćenje treninga i kvalifikacijske utrke koja počinje u 14:00 sati. Po završetku odlazak u hotel,  smještaj i noćenje.

3.dan MONZA – RIJEKA – ZAGREB 08.09.2019.

Nakon ranijeg doručka vožnja do Monze gdje se održava Grand Prix utrka Formule 1 – Velika nagrada Italije. Nakon utrke, polazak autobusa za Zagreb s predviđenim dolaskom u kasnim noćnim / ranim jutarnjim satima.


Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, 
• smještaj u hotelu 3* u okolici Milana u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom,
• voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.
 
Cijena ne uključuje:
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
• ulaznice za objekte koji se posjećuju
• doplata za jednokrevetnu sobu 390,00 kn (obavezna doplata ako osoba spava sam u sobi),
• boravišna pristojba 1,5 – 5,00  eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3/4* (točna obavijest u završnom pismu),
• napojnicu za vozača i vodiča 2,00 – 4,00 eur po osobi (po želji, nije obavezno),
• putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
 
Predlažemo dvodnevnu ulaznicu – stajanje: cijena po osobi 980 kn!
 
Napomena: dvodnevne ulaznice vrijede za trening i kvalifikacije u subotu i VN Italije u nedjelju. Za uplaćene ulaznice novac se ne može vratiti – raspoloživost mjesta zavisi od stanja u trenutku rezervacije. Ulaznice za djecu do 11 godina na upit!
 
Popusti i doplate
• jedno dijete 4-11,99 god. na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta,
• odrasla osoba na pomoćnom ležaj u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem  10% popusta 
• polazaka iz Čakovca i Varaždina uz doplatu 60,00 kn po osobi.
 
Autobus iz Karlovca kreće s parkirališta benzinske pumpe Ka Petrol u 23:45, a iz Rijeke, Sjeverno odmorište Vrata Jadrana u 01:30 sati dana 07.09.2019. Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska
 
Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna): 
• za posebno sjedalo u autobusu:
• 1 red – sj. 3,4        100 kn
• 2 red – sj. 5,6,7,8        100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)
 
VAŽNE INFORMACIJE 
  • raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
  • završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.), 
  • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
  • Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, 
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, 
  • Organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa,
  • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,
  • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
 
Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije.
Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.
 
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.
 
U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Italiji nalazi se u Milanu.
Generalni konzulat Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici (Milano) se nalazi na adresi Piazzale Luigi Cadorna 15/1, 20123 Milano, Italija. Kontakt podaci: tel. 0039 02 805 1772, fax. 0039 02 805 1542, 0039 02 805 2827, e-mail: milano@mvep.hr. Generalna konzulica: Iva Pavić.
 
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 
 
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40, a maksimalan broj putnika je 58. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
 
Mogućnosti plaćanja: 
• gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom,
• kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: American Express, Diners, Maestro, Visa, MasterCard,
• online putem web stranice (navedenim kreditnim i debitnim karticama).
 
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.Šifra aranžmana: 2019IDPT Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.