PORDENONE – sajam cvijeća i vrtlarstva 2019 & Palmanova Outlet Village - JEDNODNEVNI IZLET

Cijena na upit

Posjetite gradić Pordenone i uživajte u cvijeću i biljnim dekoracijama koje će predstaviti više od 200 izlagača!

PORDENONE – sajam cvijeća i vrtlarstva 2019  & Palmanova Outlet Village​

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506)  u 05,00 sati.  Slijedi vožnja prema Rijeci i ukrcaj putnika na Vratima Jadrana (oko 07,00 sati). Nastavljamo put kroz Sloveniju i  Italiju do Pordenone-a.  Planirani dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10,00 sati. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000 m2 zatvorenih površina i 10000m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta. Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će,između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na  sajmu planiran je do 15:00 sati. Slijedi polazak autobusom prema Palmanovi. Posjet  Outlet Village Palmanova gdje ćete moći kupovati robu poznatih svjetskih brandova uz značajna sniženja. Polazak iz Outlet centra oko 18:00 sati, uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Zagreb  u večernjim satima.


 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • Pratitelja tijekom izleta
  • Troškove organizacije i izvedbe programa
  • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

Troškove vlastite potrošnje, ulaznica za sajam cvijeća: 6,00 € po osobi , samo za grupu više od 20 putnika. Prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta.

 

Minimalan broj putnika: 45

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Nadoplata po putniku  na bazi manje od:

44 plativih aranžmana: 10 kn

40 plativih aranžmana:  25 kn

35 plativih aranžmana:   40 kn

30 plativih aranžmana:   60 kn

Agencija garantira putovanja već s 30 uplačenih putnika.

 

Za ovo putovanje za državljane RH je obavezna važeća osobna iskaznica.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba. Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana: 2019BSTT Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.