GARDALAND - jednodnevni izlet

Termini putovanja: 21.05. | 04.06. | 25.06. | 03.09. | 17.09. | 08.10.

Gardaland , Legoland water park i Sea Life – tri parka na jednom mjestu

 

NOVE INFORMACIJE: Za ulazak u Gardaland Covid Certifikat više nije uvijet - svi mogu ući i uživati u atrakcijama na otvorenom. Covid certifikat je potreban samo za ulazak u unutarnje zatvorene prostore kao što su: 

 • Gardaland Theatre – Show "Gardaland Awards Life is a Movie"
 • Teatro della Fantasia – Show "La soffitta di Prezzemolo"
 • Arena 44 Gatti – Show “44 Cats”

 

 

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
21.05.2022.
Odlazak
21.05.2022.
Cijena
GarantiranoFM299.00kn 350.00kn
Dolazak
04.06.2022.
Odlazak
04.06.2022.
Cijena
GarantiranoFM299.00kn 350.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
25.06.2022.
Odlazak
25.06.2022.
Cijena
FM299.00kn 350.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
03.09.2022.
Odlazak
03.09.2022.
Cijena
FM299.00kn 350.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
17.09.2022.
Odlazak
17.09.2022.
Cijena
FM299.00kn 350.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
08.10.2022.
Odlazak
08.10.2022.
Cijena
FM299.00kn 350.00kn
Kupovina
Kupi

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 01:00 sat i točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti, iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR ,OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW, PEPA PIG LAND…U 2020 u Gardalandu Vas čekaju i nove atrakcije kao što je 4D Wonder Woman Experience, 44 Cats Rock show, ...  Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18 sati. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • Turističkog pratitelja tokom putovanja
 • Osiguranje jamčevine
 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi
 • ulaznica za Gardaland
 • dijete ispod metra visine ne plaća ulaznicu
 • police putnog i zdravstvenog osiguranja
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

Obavezna nadoplata: 

Ulaznica za Park Gardaland 32 Eur po osobi  – 240 kn

 

Mogućnost nadoplate:

 • Kombinirana ulaznica Gardaland + Legoland  50 eura – 375 kn
 • Djeca do 1 metra ne plaćaju ulaz.
 • Ulaznica za Sea Life  10 eura po osobi moguće je kupiti na blagajni pri dolasku.

(rezervacija ulaznica u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

Napomena:  Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

Doplatu za Gardaland Sea life i Legoland Aquapark moguće je kupiti na blagajni parka.

 


Važne informacije:

 

COVID-19 uvjeti

Državljani RH koji imaju važeću EU COVID potvrdu o cijepljenju, preboljenju ili testiranju mogu bez ograničenja ući u Italiju.

Za ulazak u Italiju potrebna je Digitalna EU Covid potvrda kojom se zadovoljava jedan od sljedećih uvjeta:
- Završen ciklus cijepljenja protiv Covida-19 (2 ili 3 doze) ili
- Oporavak od bolesti uzrokovanom virusom Covid-19 ili
- Negativan nalaz molekularnog ili antigenskog testa provedenog putem brisa (molekularni test ne smije biti stariji od 72 sata a antigenski ne smije biti stariji od 48 sati prije ulaska u Italiju).
Sukladno relevantnim propisima EU i isključivo u svrhu ulaska u Italiju, digitalna EU Covid potvrda dobivena nakon cijepljenja vrijedi 9 mjeseci.

 

Postepeno ukidanje kovid potvrda od 1. travnja 2022.
Od 1. travnja 2022. godine kovid potvrde se postepeno ukidaju; od navedenog se dana  bez kovid potvrde ulazi u dućane, javne urede, poštu, banke, kafiće i restorane na otvorenom. Obavezna je i dalje na navedenim mjestima kirurška maska te su zabranjena grupiranja.
Daljnji hodogram ukidanja kovid potvrda u Italiji je sljedeći:
Od 1. do 30. travnja 2022. tzv. „pojačana“ kovid potvrda ishođenja temeljem dvije doze cijepljenja odnosno ozdravljenja potrebna je uglavnom za događanja na zatvorenom: bazene na zatvorenom, wellness centre, kongrese i konferencije na zatvorenom, kulturne centre i one sportske na zatvorenom, dvorane za zabavu, kina, kazališta, zdravstvene ustanove.
Od 1. do 30. travnja tzv. osnovna kovid potvrda (cijepljenje/preboljenje ili test obavljen u ljekarni) bit će potreban za kafiće i restorane na zatvorenom, zabave na otvorenom, stadione, zrakoplove, vlakove, brodove i trajekte i autobuse.
Od 1. svibnja 2022. godine kovid potvrde se ukidaju i neće više biti potrebne za niti jednu od pobrojanih društvenih aktivnosti.

Obveza zaštitnih maski
Od 1. do 30. travnja 2022. kirurška maska je obavezna na svim mjestima na zatvorenom, dok je u istom razdoblju maska vrste Ffp2 obavezna u zrakoplovima, brodovima i trajektima, vlakovima, turističkim autobusima, kinima i kazalištima, koncertnim dvoranama.
Turisti smješteni u hotelima i drugim smještajnim strukturama
U svim smještajnim strukturama u Italiji od 1. travnja 2022. bit će moguće boraviti bez kovid potvrde (hoteli, moteli, Bed & Breakfast i sl.). Također, ukoliko je putnik turist ujedno i  klijent hotela/motela ili bilo koje smještajne strukture, slobodan je ući u restoran i bazen, teretanu i kafić unutar smještajne strukture bez kovid potvrde. Oni koji nisu gosti hotela za ulazak u hotelske /smještajne popratne sadržaje moraju imati osnovnu kovid potvrdu.
Od gore pobrojanih obaveza izuzeta su djeca mlađa od 12 godina.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za Italiju informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH).

 


 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Cijena je bazirana na 45 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Cijene ulaznica su prema informaciji na dan 01.02.2022. te je moguće da Gardaland park promjeni cijene te  ćemo o tome  pravodobno obavijestiti putnike.

Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja

 

Program je izrađen na min. 45 prijavljenih putnika.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator:  TOPTOURS