Gardaland i Safari Park – 2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

Cijena na upit

DVODNEVNI IZLET – Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Evrope… Uživajte u adrenalinu i avanturi!

Posjetiti ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim životinjskim vrstama…

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi roller coaster iz 2015. godine OBLIVION-THE BLACK HOLE – slobodni pad: SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije: FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA, obiteljske atrakcije: MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW. Nova atrakcija od 2018. je PEPA PIG  LAND, namjenjena za djecu, a 2019 godina biti će godina posvećena MAGIJI. U neposrednoj blizini Gardalanda nalazi se i SEA LIFE – podvodni svijet u kojem će vas fascinirati prekrasna morska stvorenja, morski psi, morski lavovi, rakovi i ribe raznih boja i veličina. U zabavnom parku uživat ćete u atrakcijama do 18 sati. Povratak prema Rijeci i Zagrebu. Očekivano vrijeme dolaska u kasnim večernjim satima.


FM cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja određenog broja mjesta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE:
 •  prijevoz turističkim autobusom,
 • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama,
 • TWC na osnovi 1 noćenje/ doručak
 • pratitelja putovanja, organizaciju putovanja,
 • obvezno jamčevno osiguranje.
 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • ulaznice za Parco Natura Viva,
 • Park Gardaland i park See Life
 • hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta. – obavijest u završnom pismu
Popusti: nema popusta na treći ležaj.
 
DOPLATE u eurima na licu mjesta:
 • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  30,00 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno
 • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14,50 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 6 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.
 
Mogućnost doplate: večera  40 kn po osobi – minimalno 20 prijavljenih (prijava i uplata u agenciji)
 

Napomena:
- boravišna pristojba po osobi 1,00 eur (naplaćuje se na licu mjesta u hotelu)

 

 

Preporučamo uplatiti:

 • zdravstveno osiguranje – 30 kn po osobi
 • osiguranje od otkaza putovanja – 3,5 % cijene aranžmana po osobi.

 

Kalkulacija rađena na bazi 45 prijavljenih osoba.

 

Napomena: Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana: BSTR2019 Vrijede Opći uvijeti organizatora putovanja