Gardaland i Safari Park – 2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

Cijena na upit

DVODNEVNI IZLET – hotel 3* – polupansion uključen u cijenu!Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Evrope… Uživajte u adrenalinu i avanturi!

Posjetitićemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim životinjskim vrstama…

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

 

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.  Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  2017. SHAMAN – VIRTUALNA REALNOST!

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama 4 D AVANTURA – PLAVI TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • prijevoz turističkim autobusom,

  • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama TWC na osnovi 1 polupansion (doručak i večera),

  • pratitelja putovanja,

  • organizaciju putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

  • ulaznice za Parco Natura Viva,

  • Gardaland

 

DOPLATE u eurima na licu mjesta:  

  • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,50 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno,

  • kombinirana ulaznica Gardaland i Sea Life: 33,50 eur po osobi ,

  • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 8 eur, djeca 3-5 godina 5,50 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

 

Posebna pogodnost: 2. dijete  do 12 godina u pratnji oba roditelja dobiva besplatnu ulaznicu za Gardaland

 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana:. 2018BSTR