GARDALAND - jednodnevni izlet

Termini putovanja: 07.10. | 21.10. | 28.10.

Gardaland , Legoland water park i Sea Life – tri parka na jednom mjestu!

 

 

 

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
07.10.2023.
Odlazak
07.10.2023.
Cijena
FM
45.00€ (339.05 kn)
49.00€ (369.19 kn)
Kupovina
Kupi
Dolazak
21.10.2023.
Odlazak
21.10.2023.
Cijena
FM
45.00€ (339.05 kn)
49.00€ (369.19 kn)
Kupovina
Kupi
Dolazak
28.10.2023.
Odlazak
28.10.2023.
Cijena
FM
45.00€ (339.05 kn)
49.00€ (369.19 kn)
Kupovina
Kupi

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba u 02:00 sat i točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti, a iz Rijeke u 04:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM - Morski svijet (nije obavezno, samo za putnike koji kupe dodatnu ulaznicu za akvarij) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena.

Odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja - samostalno istraživanje parka i odlasci na vožnje. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR ,OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW, PEPA PIG LAND…U 2023 u Gardalandu Vas čekaju i nove atrakcije: JUMANJI LABIRINT, ...  Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 20 sati ( boravak u samom Gardalandu ovisiti će o  radnom vremenu parka - prilagoditi će se vrijeme boravka u parku radnom vremenu samog parka).  Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim/ranim jutarnjim satima satima.


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • Turističkog pratitelja tokom putovanja
 • Osiguranje jamčevine
 • Troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi
 • ulaznica za Gardaland
 • dijete ispod metra visine ne plaća ulaznicu
 • police putnog i zdravstvenog osiguranja
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

Obavezna nadoplata: 

Ulaznica za Park Gardaland  - 33 € po osobi (248,64 kn)

 

Mogućnost nadoplate na licu mjesta:

 • Kombinirana ulaznica Gardaland + Legoland  
 • Ulaznica za Sea Life Akvarij

Djeca do 1 metra visine ne plaćaju ulaz.

(rezervacija ulaznica u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

Napomena:  Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

Doplatu za Gardaland Sea life i Legoland Aquapark moguće je kupiti na blagajni parka.

Svakako preporučamo svim putnicima doplatiti (nije obavezno)

 • putno zdravstveno osiguranje: od 1,99 € (od 15 kn )
 • Osiguranje od otkaza putovanja: od 4,65 € (od 35 kn)

 


Važne informacije  - COVID-19 uvjeti

Za Hrvatske državljane više nema ograničenja prilikom ulaska u Italiju.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za Italiju informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH).

 


 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Cijena je bazirana na 45 prijavljenih i plaćenih putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Prema uvijetima putovanja Toptours može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od najmanjeg broja navedenog u ugovoru i ako organizator obavijesti putnika o raskidu ugovora unutar roka navedenog na promidžbenom materijalu ili programu putovanja;

 • do 20 dana prije početka putovanja u trajanju od 6 dana i duže,
 • 7 dana prije početka putovanja u trajanju 2-6 dana,
 • 2 dana za izlete i paket aranžmane u trajanju kraćem od 24 sata.

Program je izrađen na min. 45 prijavljenih i plaćenih putnika.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator:  TOPTOURS