GARDALAND - MAGIC WINTER - JEDNODNEVNI IZLET

Cijena na upit

Doživite čaroliju blagdana u Gardalandu! Među brojnim ukrasima, svjetlima i predstavama, Gardaland park se pretvara u zadivljujuće božićno čudo. 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 02:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 02.30 sati, a iz Rijeke u 04:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe. Uživanje u MAGIC WINTER atmosferi Gardalanda i atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: 4 D AVANTURA – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE  – RAMZES – GUSARSKI BROD- PREZZEMOLO LAND- CIRKUS MADAGASKAR- 4 D LEDENO DOBA- Klizalište, karting i dr. Među brojnim ukrasima, svjetlima i predstavama, Gardaland park se pretvara u zadivljujuće božićno čudo. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18:30 sati. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.


CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • osiguranje jamčevine
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznicu u zabavni park Gardaland
  • putno zdravstveno osiguranje

 

DOPLATE - obavezna najava i uplata ulaznica prije polaska u agenciji

  • kombinirana ulaznica za Gardaland & Sea life - 175 kn

 

(rezervacija ulaznica online ili u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

 

Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

 

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator:  TOPTOURS