GARDALAND, Sea Life- Safari park, Movieland i Caneva World - 3 dana autobusom

TRODNEVNI IZLET – hotel 3* – polupansion uključen u cijenu!

Cijena na upit

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

 

3 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

PROGRAM PUTOVANJA
 

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.  Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3. dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do slikovitog mjesta na jezeru GARDA- Lazise. Slobodno vrijeme za šetnju mjestom.

Slijedi odlazak u smjeru zabavnog parka MOVIELAND. Ne propustite Rollercoaster Diabolik!

Ovdje možete posjetiti PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost. Od kraja svibnja do sredine rujna moguće je posjetiti i AQUAPARK. Boravak u parku do 18,00 sati. Polazak prema Rijeci i Zagrebu.  Dolazak u  u kasnim večernjim satima.


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • prijevoz turističkim autobusom,

  • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim,

  • trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama TWC na osnovi 2 polupansiona (doručak i večera),

  • pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

  • ulaznice za Parco Natura Viva,

  • Gardaland i Movieland/Caneva World

 

DOPLATE u eurima na licu mjesta:  

  • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,50 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno,

  • kombinirana ulaznica Gardaland i Sea Life: 33,50 eur po osobi ,

  • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 5,50 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

  • Ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA AQUAPARK: 19 eur po osobi, kombinirana ulaznica za MOVIELAND I CANEVA AQUAPARK: 26 € po osobi

 

 

Popust:

djeca do 12 godina 10% popusta na 3. ili 4. ležaju u sobi

 
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana:. 2018BSTR