GARDALAND, Sea Life- Safari park, Movieland i Caneva World - 3 dana autobusom

TRODNEVNI IZLET – hotel 3* – polupansion uključen u cijenu!

Termini putovanja: 28.04. | 31.05. | 22.06. | 17.08. |

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

 

3 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

PROGRAM PUTOVANJA
 

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.  Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3. dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do slikovitog mjesta na jezeru GARDA- Lazise. Slobodno vrijeme za šetnju mjestom.

Slijedi odlazak u smjeru zabavnog parka MOVIELAND. Ne propustite Rollercoaster Diabolik!

Ovdje možete posjetiti PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost. Od kraja svibnja do sredine rujna moguće je posjetiti i AQUAPARK. Boravak u parku do 18,00 sati. Polazak prema Rijeci i Zagrebu.  Dolazak u  u kasnim večernjim satima.


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • prijevoz turističkim autobusom,

  • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim,

  • trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama TWC na osnovi 2 polupansiona (doručak i večera),

  • pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

  • ulaznice za Parco Natura Viva,

  • Gardaland i Movieland/Caneva World

 

DOPLATE u eurima na licu mjesta:  

  • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,50 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno,

  • kombinirana ulaznica Gardaland i Sea Life: 33,50 eur po osobi ,

  • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 5,50 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

  • Ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA AQUAPARK: 19 eur po osobi, kombinirana ulaznica za MOVIELAND I CANEVA AQUAPARK: 26 € po osobi

 

 

Popust:

djeca do 12 godina 10% popusta na 3. ili 4. ležaju u sobi

 
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana:. 2018BSTR

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
28.04.2018.
Odlazak
30.04.2018.
Cijena
FM905.00kn 955.00kn
Dolazak
31.05.2018.
Odlazak
02.06.2018.
Cijena
FM905.00kn 955.00kn
Dolazak
22.06.2018.
Odlazak
24.06.2018.
Cijena
FM905.00kn 955.00kn
Dolazak
17.08.2018.
Odlazak
19.08.2018.
Cijena
FM905.00kn 955.00kn