GARDALAND, Sea Life- Safari park, Movieland i Caneva World - 3 dana autobusom

TRODNEVNI IZLET – hotel 3* – polupansion uključen u cijenu!

Cijena na upit

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

3 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke

21.-23.06.2019.  petak – nedjelja
15.-17.08.2019. četvrtak – subota 

PROGRAM PUTOVANJA
 

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND.

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.  Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3. dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do slikovitog mjesta na jezeru GARDA- Lazise. Slobodno vrijeme za šetnju mjestom.

Slijedi odlazak u smjeru zabavnog parka MOVIELAND. Ne propustite Rollercoaster Diabolik!

Ovdje možete posjetiti PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost. Od kraja svibnja do sredine rujna moguće je posjetiti i AQUAPARK. Boravak u parku do 18,00 sati. Polazak prema Rijeci i Zagrebu.  Dolazak u  u kasnim večernjim satima.


FM cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja određenog broja mjesta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

 • prijevoz turističkim autobusom,
 • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama,
 • TWC na osnovi 2 polupansiona (doručak i večera),
 • pratitelja putovanja,
 • organizaciju putovanja,
 • obvezno jamčevno osiguranje.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

 • ulaznice za Parco Natura Viva,
 • ​Gardaland i Movieland/Caneva World
 • hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijet u završnom pismu

 

DOPLATE u eurima na licu mjesta:  

 • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  30,00 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno,

 • kombinirana ulaznica Gardaland i Sea Life: 35,00 eur po osobi ,

 • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 5,50 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

 • Ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA AQUAPARK: 19 eur po osobi, kombinirana ulaznica za MOVIELAND I CANEVA AQUAPARK: 26 € po osobi

Minimalan broj putnika: 45 osoba

 
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
 
Nadoplata po osobi na bazi minimum:
40 plativih aranžmana: 45 kn
35 plativih aranžmana:  75 kn
30 plativih aranžmana:  105 kn
 
 
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.
 
Popust:

djeca do 12 godina 10% popusta na 3. ili 4. ležaju u sobi

 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana:. 2019BSTR Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti poslovanja.