ADVENT U BEČU – 2 dana autobusom

Termini putovanja: 25.11. | 02.12. | 09.12. | 16.12.

Adventsko putovanje Beč, 2 dana autobusom iz Zagreba

 

 

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
25.11.2023.
Odlazak
26.11.2023.
Cijena
GarantiranoFM
125.00€ (941.81 kn)
130.00€ (979.49 kn)
Dolazak
02.12.2023.
Odlazak
03.12.2023.
Cijena
GarantiranoFM
125.00€ (941.81 kn)
130.00€ (979.49 kn)
Dolazak
09.12.2023.
Odlazak
10.12.2023.
Cijena
GarantiranoFM
125.00€ (941.81 kn)
130.00€ (979.49 kn)
Dolazak
16.12.2023.
Odlazak
17.12.2023.
Cijena
GarantiranoFM
125.00€ (941.81 kn)
130.00€ (979.49 kn)

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan ZAGREB  – BEČ 
Polazak autobusa iz Zagreba (točno mjesto polaska u završnoj obavijesti prije putovanja) u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Beč. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice. Pratitelj putovanja dati će niz prijedloga kako možete iskoristiti Vaše vrijeme u Beču. Predlažemo posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, šetnju božićnim sajmovima ili ručak uz pravi veliki bečki odrezak. Moguć individualni posjet brojnim bečkim muzejima (povijesno-umjetnički muzej KHM, grafička zbirka Albertina, carski apartmani, Kunstforum, muzeji Museumsquartiera itd.). Uživajte u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina, kupovini božićnih poklona... Smještaj u hotel u Beču. Noćenje.

 

2.dan BEČ - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Panoramski razgled grada autobusom: Ring – Trg Marije Terezije- Parlament – gradska vijećnica – Hofburg - UN city - Prater - mostovi na Dunavu. Šetnja do katedrale svetog Stjepana. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za dodatne posjete božićnim sajmovima, muzejima ili ručak. Vožnja do  dvorca Schönbrunn, ljetne rezidencije Habsburgovaca. Mogućnost za individualan obilazak dvorca (posjet unutarnjim prostorijama dvorca ovisan je u ukupnom broju posjetitelja i mogućnosti dobivanja satnice ulaza), posjet muzeju carskih kočija, božićnom sajmu ispred dvorca kao i  šetnja velikim parkom do vidikovca-Gloriette. U 17:00 sati polazak za Zagreb. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak Zagreb  u kasnim satima.


***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja. Subotom u vrijeme Adventa u Beču je posebna regulacija prometa, te je kretanje turističkih autobusa ograničeno. Redoslijed putovanja prilagođen je prometnim I gradskim propisima.  Organizacija održavanja božićnih sajmova u isključivoj je nadležnosti  gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda. Božićni su sajmovi već svi otvoreni I za datum putovanja 25.11.


 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz  turističkim autobusom
 • Turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • Sve razglede prema programu
 • 1 noćenje s doručkom sa smještajem u dvokrevetnim sobama  u hotelu 3* u Beču
 • Razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene koje mogu biti podložne promjeni):
 • Ulaznicu za dvorac Schönbrunn, Imperial tura  odrasli 24 EUR, mladi do 18 godina 17 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku,  mogućnost i vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca i sigurnosnim mjerama, organizator putovanja ne jamči mogućnost ulaska u unutarnje prostorije dvorca)
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Povijesno-umjetnički muzej KHM 21 EUR , Albertina 18,90 EUR,  Carska riznica 14 EUR, Akvarij Haus des Meeres i Aqua Terra Zoo 21,90 EUR, Veliki kotač Riesenrad u Prateru 13,50 EUR, Muzej carskih kočija 12 EUR
 • Karte javnog prijevoza u Beču: pojedinačna karta 2,40 EUR, pojedinačna karta koja se kupuje u tramvaju 2,60 EUR,  dnevna karta 24 sata 8 EUR 
 • dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • gradske vodiče 
 • fakultativne sadržaje
 • Putno zdravstveno osiguranje

 

 

DOPLATE I POPUSTI:

Moguće  doplate:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 48 EUR /  361,66 kn 

Popusti:

 • Treća osoba na pomoćnom ležaju bez popusta.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )

Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta i cijena ulaznica  navedenih u programu na dan formiranja programa.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

 • Za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 21 dan dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. 

U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun.

Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo.

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Šifra aranžmana.MT2023.

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. 

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn