SEOSKO IMANJE STARI GLOG

Cijena na upit

Seosko imanje Stari glog prostire se na 5 hektara zemlje i šume,okruženo livadama i poljima. Imanje je u potpunosti ograđeno i sigurno. Na seoskom imanju u Starom Glogu možemo vam ponuditi razne aktivnosti za djecu kao i prigodne radionice; Dane kruha, Branje grožđa, Izrada ili rezbarenje bundeva za noć vještica, Uskršnja radionica i dr. Na raspolaganju su i konji za jahanje uz pomoć domaćina.

Program putovanja: 

Polazak ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom u pravcu Vrbovca do Starog Gloga. Po dolasku kraća pauza zatim kreće jedan od odabranih programa i radionica po izboru. Grupu dijelimo na 3 djela, sve grupe su pod stručnim vodstvom. -prva grupa je na jahanju -druga grupa je u glavnom dijelu imanja tj. na dječjem igralištu i razgledavanju male etno zbirke ili u šetnji šumom –treća grupa je na izabranoj edukativnoj radionici -slijedi zajednički ručak -slobodne aktivnosti do predviđenog povratka pred školu.


Cijena aranžmana: NA UPIT

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, sve razglede prema programu, vodstvo putovanja (licencirani turistički pratitelj), posjet i ručak na imanju, sudjelovanje u jednom od odabranih programa, pratnju profesora/odgajatelja, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, organizaciju i realizaciju izleta, PDV.