KADA ĆEMO PONOVNO PUTOVATI?

Posljednja 2 mjeseca imamo dojam da živimo u nekakvom paralelnom svemiru, nekakvom SF filmu ili noćnoj mori. Ograničeno nam je kretanje i djelovanje, strah nas je primorao da se sakrijemo i da čekamo da opasnost prođe, jer „neprijatelj“ je nevidljiv i ne znamo s koje strane nam prijeti. I zbog toga u svim, do jučer normalnim situacijama, danas gledamo potencijalne mogućnosti zaraze – svi nam postaju „neprijatelji“ i od svega se moramo čuvati. Takva jedna neprirodna situacija dovela nas je do toga da ne želimo napustiti svoje vlastite domove, otići u dućan je stvaralo veliku nelagodu u nama, a sigurno još uvijek ne razmišljate o mogućnosti da negdje i otputujete. Tu Vas u potpunosti razumijemo!

Ali kako je naš posao – putovanja -  želja nam je da se svi vrlo skoro oslobode ovoga straha i odluče za putovanje. Čovjeku je u podsvijesti potreba da se kreće, da ide iz jednog mjesta u drugi, i ta potreba neće nestati  - samo će se malo sakriti pod željom da se zaštitimo.

Nema žurbe, ovo nisu vremena da se žurimo – svatko će u svom tempu odlučiti želi li putovati ili ne.

Za početak ćemo Vam donijeti pregršt novih ideja – kamo otići samostalno i super se provesti, a nakon nekog vremena možda se odvažite i ponovno odlučite putovati s nama po Europi?

Mi ćemo biti tu i čekati Vas!

Vaš Toptours