PUTNA OSIGURANJA

Kao odgovorna putnička agencija želja nam je u potpunosti zaštititi putnike prije i za vrijeme putovanja. Isto tako želja nam je da Vam ponudimo i konkurentan iznos cijene osiguranja. Suradnjom sa više osiguravatelja, želja nam je za svako putovanje ponuditi najnižu moguću cijenu osiguranja. Gdje god je to moguće, nudimo  opciju grupne police osiguranja, kako bi za sve one koje žele osigurali nižu cijenu osiguranja.

ŠTO JE  PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE?
Putnim zdravstvenim osiguranjem osiguravate moguću situaciju da za vrijeme boravka u inozemstvu morate kod doktora zbog liječenja koje je zdravstveno nužno, zbog oboljenja ili nesretnog slučaja koji je nastao za vrijeme puta i boravka osiguranika u inozemstvu – znaći osigurani ste u slučaju bolesti na putovanju (ambulantno liječenje, kliničko liječenje u bolnici, stomatološki tretman u svrhu otklanjanja akutne boli, ...)

ŠTO JE OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA?
Osiguranjem od otkaza putovanja osiguravate moguću situaciju da ste zbog bolesti ili smrti u užoj obitelji, nesretnog slučaja, poremećaja u trudnoći, ili uslijed službenog  poziva za participiranje u hitnim vojnim, medicinskim ili javnim službama, primorani odustati od rezerviranog i uplaćenog putovanja. U takvim situacijama osiguravajuća kuća Vam vrši povrat 90% uplaćenog iznosa aranžmana na temelju vjerodostojne dokumentacije. Osiguranje od otkaza je moguće uplatiti najkasnije 14 dana prije putovanja po minimalnoj cijeni od 50 kn po osobi, poslije toga se cijena uvećava te je potrebno zatražiti izračun od djelatnika u agenciji.

Ovo nije isti slučaj kada agencija otkazuje putovanje uslijed promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja te uvečanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, čije pravo uvijek zadržava prilikom stavljanja programa u prodaju – u ovom slučaju agencija je obavezna vratiti vam 100% uplaćenog iznosa aranžmana.

Uvijek pozivamo putnike da pročitaju naše UVJETE POSLOVANJA putničke agencije TOPTOURS


Osiguravatelji s kojima surađujemo 

               

 

Preuzmite uvjete osiguravatelja: EUROHERC                               WIENER OSIGURANJE