RADNO VRIJEME POSLOVNICE

NOVO RADNO VRIJEME POSLOVNICE 

Poštovani putnici i klijenti, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te i u narednom razdoblju organiziramo rad poslovnice kroz rad djelatnika od kuće. 

POSLOVNICA Toptours agencije (Aleja Lipa 1d) ZATVORENA JE ZA FIZIČKI DOLAZAK STRANAKA DO DALJNJEGA.

I dalje smo dostupni putem e-maila info@toptours.com.hr  ili  na mobitel: 091/299 4547 u razdoblju od ponedjeljka do petka od 9:00-16:30.

Preporučujemo da sve vaše upite uputite pismeno na e-mail info@toptours.com.hr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku, a upite rješavamo po prioritetu.  Sve obavijesti oko polazaka ćemo uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane organizatora putovanja.

Prikupljamo sve informacije o korona virusu u Hrvatskoj, Europi i svijetu, te se ravnamo prema uputama Stožera civilne zaštite i preporukama koje izdaju vezano za putovanja. Trenutno je na snazi uputa o prelasku granice koju detaljno možete pročitati OVDJE 

Daljnje obavijesti oko organizacije putovanja i mogućnostima putovanja u narednom razdoblju bit će Vam dostupne na našem BLOGU i putem Facebooka i web stranice www.toptours.com.hr

 

Srdačan pozdrav,
Toptours