GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER – jednodnevni izlet

Cijena na upit

Čokoladna avantura u tvornici čokolade Zotter i posjet prekrasnom Grazu!

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. 

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter.
Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEĆNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.
Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 


Cijena uključuje:

  • Vožnja autobusom prema programu
  • Sve razglede prema programu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • obavezna doplata za ulaznicu u tvornicu čokolade Zotter  - odrasli: 130 kn;
  • omladina 11 - 17 g.: 110 kn;
  • djeca 06 - 10 g.: 85 kn;
  • djeca 04 - 05 g.: 45 kn
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

 

Minimalan broj osoba:  40 uplaćenih

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 

Za državljane Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za ovo putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 40prijavljenih osoba.Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 14dana prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Odgovorni organizator: TOPTOURS