GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER – jednodnevni izlet

Termini putovanja: 25.09. | 09.10. | 30.10. | 18.11.

Čokoladna avantura u tvornici čokolade Zotter i posjet prekrasnom Grazu!
Putnici za ulazak u Austriju moraju imati jedan od ova tri dokumenta:
- negativan COVID test (PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati). Djeca do 12 godina oslobođena su obveze testiranja i predočenja ostalih potvrda.
- potvrdu o cjepivu (od prve doze cjepiva ili jednokratnog cjepiva mora proći najmanje 22 dana, do najviše 3 mjeseca, a nakon druge doze maksimalno 9 mjeseci. Ako se prva doza primila 21. dan nakon preboljenja, moguće je odmah putovati nakon prve doze.)
- dokaz da se infekcija preboljela u posljednjih 6 mjeseci ili nalaz antitijela ne stariji od 3 mjeseca.
Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Austriju na službenim stranicama MVEP-a.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
25.09.2021.
Odlazak
25.09.2021.
Cijena
FM200.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
09.10.2021.
Odlazak
09.10.2021.
Cijena
FM200.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
30.10.2021.
Odlazak
30.10.2021.
Cijena
FM200.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
18.11.2021.
Odlazak
18.11.2021.
Cijena
FM200.00kn 220.00kn
Kupovina
Kupi

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. 

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter.
Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEĆNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.
Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Za ulazak u tvornicu zbog epidemiološke situacije potrebno je da svi putnici ispunjavaju jedan od 3G uvjeta

 

Cijena uključuje:

 • Vožnja autobusom prema programu
 • Sve razglede prema programu
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje: 

 • obavezna doplata za ulaznicu u tvornicu čokolade Zotter  - odrasli: 135 kn;
 • omladina 11 - 17 g.: 110 kn;
 • djeca 06 - 10 g.: 90 kn;
 • djeca 04 - 05 g.: 45 kn
 • djeca do 3 godine: gratis
 • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
 • objekti koji se fakultativno posjećuju

 

Minimalan broj osoba:  40 uplaćenih

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 

Za državljane Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za ovo putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 40prijavljenih osoba.Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 14dana prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Odgovorni organizator: TOPTOURS