PRAG - 3 dana autobusom

Cijena na upit

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb  - Prag

Polazak u 05.00 sati iz Zagreba - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u poslijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti.  Smještaj u hotel. Navečer predlažemo odlazak  u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće... Slobodno vrijeme za osobne programe. Poslije razgleda predlažemo dvosatnu vožnju brodom po Vltavi (uključen buffet ručak), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike „Zlatnog grada” (uz doplatu – plaćanje voditelju na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Krumlov - Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema  Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)
 • poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik
 • sve razglede prema programu
 • organizaciju i realizaciju putovanja
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje jamčevine

 

Doplate:

 • dvosatna vožnja brodom po Vltavi s uključenim buffet ručkom 20 eur / piće se plaća dodatno
 • večera u tradicionalnoj praškoj pivnici 15 eur – 3 slijeda / piće se plaća dodatno
 • gradska pristojba za Češki Krumlov 2 eur po osobi (obavezna doplata na licu mjesta)
 • audio slušalice za razgled Praga 4 eur (obavezna doplata na licu mjesta)

 

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu: 370 kn - obavezna doplata ukoliko putujete sami :-)

 

Popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP