PRAG - 3 dana autobusom

Termini putovanja: 01.11.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb  - Prag

Polazak u 00.30 sati iz Zagreba - TOČNO MJESTO POLASKA PREMA ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI. Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti.  Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno) Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće... Slobodno vrijeme za osobne programe. Navečer predlažemo odlazak  u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Krumlov - Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema  Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
  • smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)
  • poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik
  • sve razglede prema programu
  • organizaciju i realizaciju putovanja
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  • osiguranje jamčevine

 

Doplata – fakultativno (po želji):

  • vožnja Vltavom  – 90 kn po osobi
  • večera u nacionalnoj pivnici – 180 kn po osobi

 

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.

Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu: 290 kn - obavezna doplata ukoliko putujete sami :-)

 

Popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.

Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 prijavljenih osoba.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja.

Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Odgovorni organizator:  TOPTOURS

 

Prije REZERVACIJE / KUPOVINE aranžmana pozivamo Vas da pročitate naše upute KAKO KUPOVATI kroz naš WEBSHOP

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
01.11.2019.
Odlazak
03.11.2019.
Cijena
FM890.00kn 990.00kn
Kupovina
Kupi